Shoppat idag?

Tjohooo!!
Dagen började med en liten promenad med hunden izor. Det kändes som om det var hunden som gick ut med mig och inte jag som gick ut med hunden. Jag tog mig fram som en zombie, morgontrött och yr i huvudet. Men det kändes ändå bättre idag än vad det gjorde igår.
Vid 12 tiden åkte vi in till Örebro och handlade (jag bor ju i askersund och där finns det knappt en affär utan de närmsta vettiga klädaffärerna finns i Örebro), men jag fick inte med mig någonting hem. Det ända (eller egentligen mor min) jag köpte var ett "happy meal", och anledningen till varför jag inte köpte ex. en big mac var för att jag inte har ngn matlust allts nu..jag åt inte ens upp ett happy meal. 
Nu har jag varit hemma ett tag och jag är helt kraftlös, jag känner mig som en liten ynkig vandrande pinne. Mamma har städdamp, då är allt som det ska iaf. Kvällen kommer tillbringas framför tvn, det är postkodmiljonären (jippi) och sen får jag se om jag orkar cykla och hyra en film, har fortfarande inte sett "nya bondflmen" som jag kallar den: casino royale! 

//matte! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0