Valborg!

Hej, idag är det valborgsmässoafton! Jag är dock en av de individer som håller mig undan supandet och istället håller mig till traditionerna :D Släktingar kommer hit och vi äter gott och snackar skit, det brukar vara hur kul som helst! Sedan kollar man på motorcykelcortege, inte för att det är så jättekul men det är en sån där tradition man inte kan skippa. Några timmar senare beger man sig till skyllberg och kollar på majbrasa, eller majkase som utbölingarna i Gävle kallar det. Där träffar man trevligt folk, köper några lotter och förhoppningsvis kommer man hem en och annan chockladkaka rikare! Så ser min valborg ut, hur ser eran ut. Maila gärna in era egna traditioner på matt...nejdå det behöver ni inte göra!

Imorse vaknade jag 07.30, varför vaknar jag så mkt tidigare än vad jag vill?! Från att jag gick upp framtills nu har jag kollat lite på internet om körkort, gjort körkortstest på en trafiskskolas hemsida och vet ni, jag fick 59 av 70 och de får man godkänt för. Det gav mig lite självförtroende till det riktiga provet som jag har bokat i slutet på Maj. Ska nog även boka halkbanan idag, men jag måste bestämma mig om jag ska göra den i sthlm eller i örebro..

Nu har jag precis duschat och ska bege mig ner till stan och kika lite. Har både fått lön och studiebidrag nu, wiii!! Fick dessutom en ny parfym av pappa som varit i Holland..han visste precis vad jag vill ha: Hugo boss energise!

tjingeling...matte!

Terräng SM!!

Hejsan, nu är jag hemma efter en helg i Halmstad, där vi sprang Terräng SM!! Jag sprang idag och kom på 16:e plats..det låter väl inte så bra, men om jag säger 6:a av alla 89:or så låter det bättre :D Nej, men det var faktiskt kul att springa och den känslan är viktigt att ta med sig inför den kommande långa bansäsongen! Det gick lite blandat bland löparna: Therese (dalkullan) kom 3:a, tätt bakom Lena på fjärde plats...Sara 6:a, Fia (www.fiemma.blogg.se) 7:a. Bästa löpargymnasieplaceringen tog Mary som hade en hård duell med Sofia Öberg, men fick ge sig..dock en andra plats. Bra jobbat allihopa!!!!!!!

Vi bodde i en stuga som pappas jobb har, där bodde jag, mamma och min bror samt Jossan och del av hennes familj. Stugan ligger nära havet så vi gick ner dit igårkväll, det var härligt! 

Hemresan gick bra och nu har jag duschat, vet inte vad jag ska göra..men helgen fortsätter ju tills på onsdag så det är väl bara att softa!! Har dock redovisning i religion på onsdag, men det är ju långt kvar!!!!!!! //matte! 

 


Skamden som ger sig!

Hej gott folk!

Dagen idag, har varit lite så där lagom händelserik, en lugn lördag med tid för rekreation. Dagen inleddes med frukost följt av byta av vinterdäck på mammas bil. Det första som mötte mej igår när jag kom hem var ett sms från min morbror där det stod: däckbyte imorgon klockan 10. Så det fanns inte så mycket annat att göra än att gå upp och ta fram sommardäcken och domkraften. Det bör tilläggas att bilen genomgick besiktning för en vecka sedan. Den blev inte godkänd, det var i och för sig inget mamma räknat med. Hon hade istället bokat om tiden några gånger för att dra ut på tiden hon skulle få köra med bilen. En månad till, sen är det skroten. En rolig incident som hände var att första skruven som morbror Tobbe skulle skruva av, hade rostat fast så hela bulten gick av. Så nu sitter vänster bakdäck fast med endast tre bultar. Sger kanske lite om vilket skick vår bil är i.... Och det är den enda jag kan övningsköra med OjOjOj!

Förmiddagen fortsatte med redigering av en viss film:D Tre timmar gick åt att konvertera en fil. Sökte förgäves på nätet efter ett program eller ett tips hur jag skulle gå till väga. Eftersom all information är på engelska och mina engelska kunskaper kanske inte är vad de borde vara så blev det mest ett sporadiskt och trevande trycknde på olika länkar. Efter mycket o och men och endel psykbryt på en viss lillebror lyckades jag få ordning på filen. Därav rubriken!!!
                                                              
                            
Detta följdes av nästa motgång. Övningskörning med mamma och sönderrostad bil. Jag har lite svårt att ta order av min mor och detta resulterade i att vi rök ihop efter att jag försökte svänga in på en väg med vägarbete och mötande bil. Tänk så det kan gå...

Nu gällde det att göra sig av med sina agressioner. Och vad kan då lämpa sig bättre än ett saftigt backpass! Jag fick efter lite övertalning med mig Mickan till Åkermanskulle, där jag avverkade 11 stycken back intervaller. Kanske någt korta, men väl så jobbiga!

Lotta Fransson, tillika min mor, var som hon själv uttryckte det: Vrålhungrig när ag kom hem. Det bjöds på Taco. Mysigt värre. Tråkigt dock att en viss lite osocial bror inge kunde slita sig frå datorn utan var tvungen att "spela lite till" vilket innebar att han kom när vi ätit upp. Men man kan ju inte begära för mycket :P

Nu ska  jag se på film med Madde. Det ryktas om en Beckfilm. Låter alldeles utmärkt.

Ha det nu så bra, och än en gång: Till er som springer Terräng SM imorgon, Ett stort Lyca till!

Kramen
Frasse

Tjoflöjt!


Bästa jag hitta!!!
Ett kort litet blogginlägg från Frasse, so efter att ha suttit och skrivit et blogg inlägg i 40 min råkade klanta bort det, så då tröttnade jag för två dagar igen- ojoj, mn bloggentusiasm är lite bräcklig. Att det blir ett kort inlägg nu beror på att jag liger  i min säng med min bärbara dator och känner hur ögonlocken sakta håller på tt åka ihop. Men inte än. Innan jag somnar vill jag bara önska ala de somspringer terräg sm ett stort lycka till. kommer ej att närvara, även m det var nära. Förväntar mig grundlig rapport sen!!!''

God natt!

Kramen

Frasse

Kaos!

hej, är nu hemma i ljuvliga Askersund! Fst allt är inte så fridfullt här, förklarar senare.
Idag var det en slapp dag, ingen träning så fram tills 11 gjorde jag ingenting. Sedan fixade jag och frasse lite med en sak som är lite hemlig, hehehehehe...jag känner de nyfiknas frustration. Sedan genomfördes 2 och en halv lektion: geografi, matte och religonen (som var halv). Skyndade mig snabbt till pendeln och hann med tidiga tåget mot hallsberg!! Men väl hemma så var det inte så som det brukar:
- Ingen glad hund mötte upp mig idag för den är hos farmor.
- Morfar har fått åkt in med ambulans för andra gången på en månad.
- Jesper och hans polare har haft sönder jessicas studsmatta (fråga mig inte hur) och hon är helt hysterisk och 10 gånger värre hormonbarn än vad hon brukar. 
-  Jag åkte för fort i en hastighetskamera när jag övningskörde (närmare 100km/H på 70 väg), aj...men som tur var hade jag solskyddet nere så pappan får bötern och jag slipper förhoppningsvis undan, annars blir ju konsekvenserna...usch jag vill inte tänka på dem!
nu ska jag äntligen äta!!

mmmmmm....

Chokladtårta med hasselnötter


Seg med en chokladkolakänsla!
Servera gärna med vaniljglass eller lättvispad grädde.

Tid: 45 min

3 ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk vanillinsocker
150 g smör
150 g mörk blockchoklad
2 dl hela hasselnötter
Gör så här:
1. Vispa ägg och socker pösigt.Blanda mjöl, bakpulver och vanillinsocker och tillsätt.
2. Smält smör med choklad på svag värme.
3. Rör ner chokladblandningen i äggsmeten.
4. Smöra och bröa en pajform eller springform, 24 cm i diameter.
5. Häll i smeten och strössla nötterna över.
6. Grädda i 230 grader i cirka 8 minuter. Kakan ska vara smetig men ej rinnig när den är klar.
7. Servera med en klick lättvispad grädde.


Hittade ett recept på chockladtårta....mmmmm!


Vilket väder!

Har nyss sprungit ungefär 8 km i det varma vädret vi har. Det var mulet, men ändå varmt och härligt! Jag, Tessan och Frasse sprang vid järvafältet. Det är verkligen en skön runda. Bort ifrån industrier och fula betonglägenheter, till ett landskap som påminner om landsbygden, med kossor och hästskit..då känner jag mig hemma!

Livslustdagen idag var bra. Skrattyogan var så jäklarns kul. Har inte haft så kul på länge, nog för att jag har roligt ofta, men det här var något alldeles speciellt. Tessan var helt galen, och alla smittades av varandra. Sen hade vi meditation också, men det var inte lika kul, jag har svårt att sitta stillså det var väl där som skon klämde. 

Snart är det middag och efter den ska vi ha myspys här. Det blir film!!! 

//matte! 

Livslustdag!

Idag har alla tvåor på rudbecksskolan livslutsdag. Man fick i måndags välja några aktiviteter och jag valde, som alla andra löpare gjorde, skrattyoga och meditation. Jag ser framemot dagen och framförallt skrattyogan! Det är skönt att det är löpare med så att man känner några, annars vet i fasiken om jag skulle vågat!
Sitter nu här vid datorn bredvid en arg FIA KOSKINEN som säger att jag är en tönt. Vav trevligt, va kul, jaha...man reagerar inte längre för hon har andvänt sönder ordet. Men jag hoppas att hon blir på humör efter lite skrattyoga.


Visst ser det för härligt ut!!!! Matte!!!!!

Bättre sent än aldrig!

Eftersom det för två veckor utlovades en grundlig rapport från lägret i Barcelona tänkte ag nu att det är väl lika bra att jag lägger upp ett axpockav de bilder som togs under lägret!



Ha det nu så bra

Kramen
Frasse

Tisdag!!

Hej mina vänner! Står här vid data disken i skolan, har nämligen hål nu! Det luktar jättemkt kaviar här, usch! Hoppas det inte är jag..jag hatar nämligen kaviar!!! Vi hade nyss gympa. Först fick vi lära oss om första hjälpen,sedan blev det hård match i basket. Det skulle vara kulom ngn kunde vricka foten,då vet jag hur man ska linda!

I eftermiddag blir det gräsintervaller vid sportfältet, ska bli kul! Men it hurts a lot i mina lår efter tävlingen i förgår, så det är väl inte så bra :S men men, det är j Terräng SM på söndag så det hinner väl försvinna!  Jag orkar inte skriva mer nu för det här tangentbordet är cp...man måste slå med all kraft man har för att det ska bli mellanslag annarsserdetutsåhär.

//,matte!

Nej, men oj!

Klockan är snart elva. Varför inte passa på att blogga lite? Känns ju onödigt att gå och lägga sig tio minuter innan elva, svårt att räkna ihop hur lång sömn jag kommer få inatt då. Enklare med hela timmar. Alltså: tid för att blogga igen. Så här skulle jag inte tänkt igår. Inte för en vecka sen och inte för ett år sen, dock kanske för två månader sen, eller.. nja jag vet inte. oj vad jag bullshit snackar för tillfället. Undrar om det beror på att jag inte har nån lust att gå och lägga mig eller om det är så att jag bara vill fylla ut bloggen mad massor med inlägg för att höja statistiken som ingen mer en jag och matte kan ta del av... Jag vet inte. Oj nu fortsatte jag. Ganska intressant ändå att folk läser det här, det är ju faktiskt en form av påverkan och maktposition jag sitter inne på för tillfället. Kanske bäst att bli lite seriös och ta detta blogg inlägg lite på allvar nu...

Kvällens outfit:

Mjukisbyxor från Team Sportia

Sunkig, urtvättad t-shirt från Jc

Samt ett par vita kalsonger från HM

Titta vad jag hittade föresten:


Kanske det jag ska ha på mig imorgon kväll, eller vad tycker ni!?

Kramen
Frasse

Blogg, blogg, blogga!!!

Jag hade tänkt lägga upp en del helflummiga bilder på mig från datorerna i mediesalen. Men nu under mitt en-timme-och-tio-minuters-hål så var den data salen ockuperad av små ettor så jag fick sätta mig i den vanliga, för dagen ytterst kvalmiga och huvudvärksframkallande datasalen, utanför receptionen. Hade tänkt att det lilla inslaget skulle blivit en bra återkomst för min bloggverksamhet efter ett uppehåll på jag vet inte hur länge. Matte kom senast i helegen på den geniala idén att nu ska vi börja skriva minst två blogginlägg per dag för att komma ikapp en viss annan blogg (inga namn).... Jag kände dock att det skulle bli att ta sej vatten över huvudet så jag dissade förslaget. Senare samma helg så fick jag från olika håll höra att denna sida faktskt läses av en del trogna entusiaster och att de saknade min verksamhet. I och med detta ökade inspirationen något att slå sig ner och skriva lite om min livssituation.

Helgen som gick:

Lördag: Trodde att Turebergstaffetten skulle ha enormt mycket att bjuda på. Drog med Matte två timmar för tidigt och frös arslet av mig i de kalla nordanvindarna. Bocon och makaroner smakade bra. Film/Maffia-kväll med Natta var trevligt. Sömnen var god om än något kort.

Söndag: Frukost bredvid micron. Stress till tåget. Borstade tänderna på tågtoaletten. Kom till Uppsala slott trekvart innan alla andra Vaifare. Värmde upp med en helstirrig och nervös Tilde. Sprang stafett. Gick bra. Dock två sekunder sämre än förra året. Tågresen hem gick bra. Hungrig. Åt mat. Kyckling och torrt ris. Myskväll framför tv:n. Täcke och kudde. Singalong. Snygg naken. Sveriges smartaste barn. Titanic. Tog en timme innan jag kunde slita mig och sova. Gott!

Att känna frustaration:
En gympalektion kan vara rolig. En gympalektion kan vara givande. Men en gympalektion kan vara otroligt smärtsam. Det blev min. I torsdags. En olyckshändelse orsakades av att en viss person dönade rakt in i mig och dunkade sitt knä rakt i mitt högra lår. Smärta! Hemsk smärta! Smärta som sitter i än under skrivande stund. Smärta som hindrade ett pass och en stafett. Smärta som kändes så otroligt onödig och irriterande. Frustrerande helt enkelt. Men varför skriva om det nu. Det har ju NÄSTAN gått över. Värt att poängtera, ingen skall beskyllas; det var en olyckshändelse. Sånt som händer. Sånt som händer på en gympalektion.

Oj va långt det blev. Nu vet jag en del som kommer klaga, på att det såväl är för långt som att det tar för lång tid att förstå vem som har skrivit. Men exklusivt för er: här kommer en bild som inte något med saken att göra men passar alldeles utmärkt eftersom den fångar uppmärksamhet och gör så att bloggen framstår mycket roligare. Hmm... Oj oj det här skulle inte Marianne Häger gilla. Bäst  att ge lite credit:  BILD: qedata.se

Kramen
Frasse (Nu kom det)


Terräng DM

Tjo...nu sitter jag vid datorn med Therese (som skriver på något engelska arbete). Vi ska snart ge oss iväg till Vallentuna där vi ska springa Stockholms Terräng DM. Ska bli kul att tävla igen..var ungefär 2 månader sedan...då sprang jag för första gången under 2 min på 800m i globen!

Frasse är i Uppsala och springer slottstafetten med sin klubb. Ni får önska oss lycka till och håll tummarna!

/matte!

Lördag!

Hej!
Idag vaknade jag klockan 8.00 vilket jag tycker är på tok för tidigt en lördag, och kunde inte somna om! men men...åt en god frukost som bestod av:
-fil och flingor med skivad banan

- en trehörningsmacka med philadelphia och skinka
- ett glas apelsinjuice

Sen bärde det av till sollentunavallen där Turebergstafetten idag avgjordes. Jag, Frasse, Mary, Tessan, David och Micke stod och hejade febrilt på våra löpargymnasiekolleger! Samma gäng + Linda och Maria hade igår mysfredag då vi lagade tacos och körde maffia (ett rollspel som fransson har lärt oss) och detvar skitkul!!!!!!!

Nu har vår kompis Nathalie kommit till löpargymnasiet och hon och frasse har kikat på kort. Nu ska vi antigen spela spel eller kolla på film..mary vill inte spela spel, eller nu vill hon. Mary och tessan ska kanske göra vasrma mackor och själv är jag ockås ganska hungrig nu...ska nog slänga ihop en lätt pastasås!!!

//matte!




takethat


UNDERBART!!!

Sitter här nu efter det hårda intervallpasset och kännermig nöjd! Det är just det här som är så underbart med löpning, känslan efter ett bra träningspass eller tävling. Vi sprang ju som skrivet (i förra inlägget) 6x1000m. Jag och bloggkollegan Frasse pressade varandra till bra tider och det visade sig att vi båda gått framåt från förra våren!!!
Efter passet måste man ju äta något snabbt efter passet för att påskynda återhämtningen. kolhydrater (gärna snabba kolhydrater) och proteiner är viktiga näringsämnen! Idag såg mitt återhämtningsmål ut så här:

mattes bananashake:
-3-4 dl mjölk
-1 mosad banan
- några matskedar havregryn

Ta fram ett stort glas. Mosa bananen nogrannt och blanda den med mjölken i glaset. Tillsätt havregrynen och låt havregrynen svälla en stund. Sedan är det bara att njuta! Lycka till!


Nej nu vankas plugg, plugg, plugg! Religonsprov imorgon! ciao, ciao, Im look like a cow! 


Aerobt test idag!



Hejsan!
Idag har vi på löpargymnasiet ett test: aerobt test! För alla som inte vet vad aerobt betyder så är det typ ett annat ord för uthålligheten. Vi ska springa 6 x 1000m! Detta springer vi 2 gånger om året för att se våran uthållighetsform! Det är ju egentligen som vilken träning som helst, men man blir ändå lite nervös..för man jämför med de tidigare tiderna och vill gärna ha bättre :D
I helgen var jag hemma hos Jossan i Östhammar, det var kanon där! Vi hittade på massa saker: jossan tävlade, jag sprang långpass, vi grillade, vi fikade i norrtälje, vi solade i norrtälje, vi spelade badminton vid hennes sommarställe osv. Har jag glömt något Jossan? 
Nu ska plugga religon, egentligen ska jag ha gympa, men jag kände inte för det idag. Wow, Matte skolkar, vilken fräck en! Vi skulle tydlingen dansa, och alla vet ju redan att det är jag som är king of dancing, eller hur!!  

Ha en fortsatt trevlig dag...matte!

Dagarna går....

Hola amigos!
Idag är det redan Torsdag, det känns lite förvirrande men otroligt skönt för det innebär helg imorgon! Dagarna i veckan har gått väldigt fort..nu har jag bara en lektion kvar, sedan blir det backträning! I helgen ska jag hem till Jossan och se hur hon bor i Östhammar! Ska bli kul att slippa löpet för helgerna där ensam är inte de roligaste!
Måste bara hinna klart med geografiarbetet innnan helgen så att jag slippertänka på det i helgen!! Återkommer kanske!


//matte!

Back to school!

Tjohooo!!!
Idag har man börjat skolan igen, både kul men tråkigt. Mitt påsklov blev ju inte riktigt som jag väntat mig eftersom jag råkade bli sjuk men det blir inte alltid som man tänkt sig och det är väl härligt :D Det blev ingen rivstart i skolan direkt, hade idrott och sen hade jag inga mer lektioner, förutom löpningen då. Vi körde ett intervallpas idag och det såg ut såhär: 2,2km + 1,2 km + 1km + 800m + 600m. Det kändes faktiskt bra idag, jag hade inte förväntat mig det så jag blev lite förvånad, men som sagt det blir inte alltid som tänkt sig, och det är väl härligt :D
Efter passet åkte jag in till sollentuna centrum med Sara och Emmy. Jag köpte tandkräm, mitt val sport (som innehåller den dagliga dosen med vitaminer, mineraler och antiixidanter) samt framkallade 96 bilder från portugallägret. Nu sitter jag här efter den enormt goda middagen (laxsås med spenat) bredvid Fia och vi ska plugga geografi, har ett arbete som ska in på måndag...det är skönt att vara ute i god tid så man slipper panikskriva i helgen! Nej..have a ot of work to do, so I have to say goodbuy..but I promise you I will be back! 

Halsning fran varmare breddgrader!

Hej kara blogglasare.

Forstar om ni varit oroliga. Har han tapppat bort losenordet eller har han helt lagt ner sin blogg verksamhet. Men nu kan jag stilla era funderingar. Jag ar i Barcelona pa traningslager och har inte kunnat skriva foran nu...
Jag lovar at ni far en grundligare rapport nar jag kommer hem!
Kramen
Frasse


GLAD PÅSK!

P?skgodis

Glad påsk på er alla!! Som ni ser har jag laddat upp med godis..mmmm!!! Farmor och farfar var nyss här och vi åt lite påskmat!! Han också med att hoppa studsmatta och hittade ett kort från när jag var liten, gulligt va?!

Matteliten!Studsmatta!


Latdag!!!

Idag har det varit en seg dag en latdag, men är det långfredag så är det! Jag har gått omkring och tänkt på en sak hela lovet: att högtider får mindre och mindre betydelse när man blir äldre. När jag var liten var man ju helt stirrig på skärtorsdagen och långfredagen för att man skulle få klä ut sig och få godis på påskafton. Jag kom, ihåg att jag väcktes av mamma på påskaftons morgonen och hon hade gömt ett påskägg i huset som man fick leta efter. Nu bryr man sig inte...och eftersom jag inte mår prima just nu så vet jag inte om det är läge att gå ut? Hur som helst så är det tråkigt att högtider får mindre betydelse ju äldre man blir. Fast det kanske går som en andragradskurva? Snart når kurvan minipunkten och vänder uppåt igen, och jag tror att den minipunkten är när man får barn. För då får man börja om på nytt. Jag ser fram emot och längtar efter barn, är det konstigt när man är 18 år...kommentera gärna!!! 
Förutom att ha gått och funderat på det här idag så har jag varit och kollat på min brors fotbollsmatch (2-2), jag har övningskört ganska mkt, jag har klinkat på gitarren och blir det troligen en kväll med kompisarna, som jag inte träffat sen jag vet inte när!!! 
Hittade en kul bild från min brorsas Londonresa:

Brorsan och Christina Aguilera

//matte!

Shoppat idag?

Tjohooo!!
Dagen började med en liten promenad med hunden izor. Det kändes som om det var hunden som gick ut med mig och inte jag som gick ut med hunden. Jag tog mig fram som en zombie, morgontrött och yr i huvudet. Men det kändes ändå bättre idag än vad det gjorde igår.
Vid 12 tiden åkte vi in till Örebro och handlade (jag bor ju i askersund och där finns det knappt en affär utan de närmsta vettiga klädaffärerna finns i Örebro), men jag fick inte med mig någonting hem. Det ända (eller egentligen mor min) jag köpte var ett "happy meal", och anledningen till varför jag inte köpte ex. en big mac var för att jag inte har ngn matlust allts nu..jag åt inte ens upp ett happy meal. 
Nu har jag varit hemma ett tag och jag är helt kraftlös, jag känner mig som en liten ynkig vandrande pinne. Mamma har städdamp, då är allt som det ska iaf. Kvällen kommer tillbringas framför tvn, det är postkodmiljonären (jippi) och sen får jag se om jag orkar cykla och hyra en film, har fortfarande inte sett "nya bondflmen" som jag kallar den: casino royale! 

//matte! 


Inte roligt att vara 18...

Tack för alla gratulationer! Roligast var i alla fall det jag fick se på emmy, fia och marys blogg www.fiemma.blogg.se, de hade lagt upp typ 20 bilder på mig som jag inte hade sätt tidigare...
Min födelsedag var bra, mycket gott fika och presenter. Jag fick mest pengar, ganska mycker mot vad jag brukar få..men man tackar och tar emot. Men vad ska jag göra för pengarna? Spara eller...!?
Vad jag menar med rubriken är att dagarna efter jag fyllt 18 inte har varit roliga. Jag jobbade måndags och tisdags och fick gå upp jättetidigt för att springa innan jobbet...sen när jag väl var ledig idag så har jag legat och haft hög feber..det började igår, jag kom hem efter jobbet och stack sedan ut och tränade (backintervaller) och det gick kanon!!!! Men sen kom jag hem och satt och pillade i maten för att jag inte hade någon matlust och sen vet jag inte vad som hände. Jag började må illa och fick jätteont i huvudet. Hela natten låg jag och spydde! Kul, nej det är hemskt..jag kände mig döende och jag kunde inte sova...ååå det är synd om mig..haha!! Nu känner jag mig helt kraftlös, men det är kanske inte så konstigt när det ända jag fått i mig på ett dygn är: ett glas påskmust, ett halvt glas youghurt och lite blåbärssoppa!! Men jag har tagit en treo och känner mig lite bättre nu!!
Så dagen har alltså tillbringats framför tvn...jag har sappat runt mellan kanalerna och följande serier/filmer har setts: Nyhetsmorgon, Malou efter 10, Desperete Housewifes, Kalle och chockladfabriken, Top gun! Det har varit ganska så underhållande! Nej, nu ska jag försöka kurera mig så gott det går, kanske med mammas medecin mot influensa: Popcorn och coca cola!! 

          


Grattis Herr Karlsson! 18 år!!!

                            image42
Idag är det första april. idag är det den första egentliga vårdagen och idag är det dagen då alla ska lura varandra. Men det viktigaste av allt. 1 april 2007 är min bästa vän tillika bloggpartners 18 årsdag. Jag vill från Gävle skicka en grattishälsning över cyberspace. För er övriga som läser uppmanar jag: Sriv en kommentar och gratta Mattias. Iag blir han myndig:D

Varför se så deppig ut?
Nu är du 18 haha:D

RSS 2.0