Do not worry

Hello, I am back from my visit in Uppsala! Ni behöver inte vara rädda, jag är precis samma Mattias Karlsson nu som innan. Det  var inte så konstigt som jag trodde det skulle vara..jag nade förväntat mig skrikande pensionärer och ett stort ända kaos, men som tur var det en föreläsare från England där och berättade utifrån sina egna erfarenheter om guds inverkan i Världen. Han berättade om en kvinna som hade en tumör i mage stor som en basketboll, en annan som hade ett amputerat ben och en annan som var både döv och stum. Alla har förstårs blivit heelade av gud och har inga besvär längre.
Annars idag har det varit lungt..en distans med Tessan som vanligt, alltid lika trevligt. Vad pratade vi om idag? Det håller vi nog för oss själva, men vi gick på slutet av distansen pratade vi om våra familjer och vu upptäckte att våra mammor är väldigt lika. Therese Sjöström, hur ska vi klara oss hela sommaren utan våra distanser..hoppas vi ses i Halmstad v. 28!!
Jag har också fått tillbaka mitt matte B kursprov och det gick visst jättebra :D Hitills har skolan surfat på en framgångsvåg..men jag fruktar trean.

Nu är det dags för en god natts sömn..jag har den 105:e sovmorgonen irad typ..gött!


Må gud vare med er och jesus älskar er i alla lägen, kom ihåg det!


Amen Matte!


Svävar på moln

Blev lite överaskad av inlägget innan, tack Frasse. Ja, som ni nu vet klarade jag körkortsteorin igår...wow! Var nervös innan och jag kommer ihåg så många detaljer från att jag i förgår gick och la mig tills att jag satt på pendeltåget hem, med bredaste leendet och kände mig så jäkla nöjd. Att en rödhårig tjej som såg ut som Maggie i Dennis (om ni nu sett det) och gick in helt allvarlig till provet innan mig och kom ut gladare än gladast..hehe, och när jag skulle gå in i fotoautomaten och ta kort, det var ett under att jag fick fram ett leende pga nervositeten. Jag blev nöjd med kortet..

Nu om några timmar ska jag bege mig till Uppsala och Livets ord för ett obligatoriskt studiebesök..ska bli lite kul! Får se om jag ens kommer tillbaka, jag kanske blir såld på gud - gud är mitt allt jag vill inget annat än att dela hela mitt hjärta, min själ med gud och han, åååå..uppenbarar sig för mig. Det är väl som det brukar låta :Dgudsjänst med livets ord


Grattis Matte!!!

Mattias Karlsson, min ock kära bloggkompanjon, klarade idag efter mycket ångest, nervositet och naturligtvis flitigt pluggande, körkorts teorin idag!!!

Bra gjort Matte, nu kan du ju lära mig haha:Dimage42

Ha det bäst
Kramen
Frasse

hola, que tal!

Hej!
Jag är jätteseg idag och det var jag igår med..vet inte varför, men så kan det vara ibland! Idag har jag bara haft en lektion, religon, och där gjorde jag ingenting så då förstår ni hur soft det är för mig i skolan nu. Trots att jag inte har någon skola kvar knappt så är det en sak som bekymmrar mig och det är körkortsteorin som jag snart ska göra. Jag tycker jag har pluggat bra, men ändå säger magkänslan att jag kommer kugga. Så hela veckan blir det plugg inför det..
Igår sprang jag 1500m på Sayo och det kändes bra, mitt lopp var bra men tiden är jag inte nöjd med..springer man 2 sekunder sämre än förra året på sayo, då är jag inte nöjd! Det är lite tråkigt, men jag har tränat på bra och känner att jag vill tävla mer nu, så jag får hoppas att tiderna kommer.


En favorit i repris, jag som liten..eller liten och liten jag var onaturligt stor. Mamma säger att folk trodde det var något fel på mig..det kanske de hade rätt med?


Matteliten! 

puss matte!


Härlig Lördag!

Jag lät Tessan skriva ett inlägg nyss, det fick hon så gärna. Hon sprang så jäkla grymmt igår, och ja....jag känner henne :D Jag själv, var ganska nöjd efter loppet men ju längre kvällen gick desto mer besviken blev jag. Pers är väl pers och jag gjorde mitt bästa för dagen, men 9,06 är inget att hänga i julgranen! Men idag vaknade jag upp och bestämde mig för att "glömma" besvikelsen och njuta av den underbara dag jag har framför mig. Som Tessan skrev så kommer bitchen förbi och vi ska till Kista. Senare blir det att kolla på tävlingarna på sollentunavallen, många på löp ska springa 800m idag, Emmy ska springa 200m..med eltid för den här gången!
Nej, det blev ett kort inlägg för jag har inget mer att skriva om!


pusselipuss matte!


Tessan is back!

Jag har tiggt om att få skriva ett till inlägg i denna blogg. Som tur är så är Matte och Frasse tillräckligt mesiga för att låta mig göra det. Så nu sitter jag här på löp med en tjurig Matte bredvid mig ;) Nej, skämt å sido!
Jag och Matte är snarare på strålande humör. Det är lovely väder, trevligt folk på löp (Frasse har två Gävle-typer som är, hmm, lite livliga men på ett väldigt positivt sätt ;) ). Idag ska jag vara med Mattzie heeeeeeeela långa dagen.Det är min favoritsysselsättning. Det hade ju såklart varit trevligt om Frassie var med också. Men vi klarar oss, haha! Om en timme kommer bitchen Linnea och hämtar oss och då ska vi fara till Kista and do some shopping. Ännu en anledning till strålande humör är att jag och Matte persade igår på 3000m! Änte underbart!? Matte sprang på 9.06, pers med 4 sekunder. Jag sprang på 9.53 (närmare 9.54 men 9.53 ser ju lite bättre ut), alltså pers med 6 sekunder. YEEAAHH! Nu måste jag gå and fresh me up. Man kanske träffar någon huddingpudding i Kista :D Om det ändå vore så trevligt och LÄTT ;)


Dagen idag...

Idag börjar Sayo. Matte ska springa. Lycka till. Mickan och Patrik kommer på besök. Trevligt. Vi har Geografiredovisning. Kommer att gå bra. Fortsatt redigering på Text A. Rubrik kan bli jobbigt. Nu ska jag lämna mentalplan till Richard. Följs av redovisningsträning.

Kort koncist kvalitativt blogginlägg.

Kramen
Frasse
Såhar ser det ut när man redigerar tidning med Indesign.

Juddeladii!!!

Hej alla härliga människor!

Idag har jag (som ganska många andra) haft kursprov i matematik B och det gick bra, kände mig så smart :D
I tre och en halv timme satt jag och Emmy och tänkte så det knakade, och jag tror Emmy var rätt nöjd hon med! Sen kom belöningen: Lunchen! mmm...kebabgryta som är så gott och vi får det rätt så ofta i skolan men det är väl för att det är så billigt. Där flummade jag, Fia, Emmy och Sara om vad man kan ha med sig till ett kursprov som är under långtid. Haha, lite kul var att Sara själv hade en stor chokladkexkaka, fyra små youghurtar och vindruvor..nästan så dog av svält :D
Sedan bar det av till sollentunavallen och träning, den här gången genomfördes 1000m - 2x800m - 400m på tider en bit under det tempo som jag ska springa på 3000m på fredag, och det kändes ok..det var nog bra att få ett sådant pass där jag fick känna på farten lite, har inte kört så långa intervaller på banan förut. På fredag väntar alltså utmaningen 3000m (under 9min)!! Den värsta tröttheten är huvudvärk, alltså mjölksyran är ok..mehuvudvärk är ofta något jag får efter ett hårt pass eller en tävling, och man kan inte kolla upp för värken blir värre vid ljus. ajja, det tillhör passet!!
Nu har jag precis avnjutigt en god middag och väntar på Roschi, vi ska plugga inför geografi redovisningen imorgon. Sen vill många att jag ska följa med på skiva senare ikväll, men jag har bestämt mig nu för att inte gå!


Grattis Roschi till körkortet!!


matte!


Vart kan denna leda?Vad tror ni? Skriv en kommentar!

Låångt kvar...Först och främst vill jag rikta ett stort grattis till vår kära vän Roschi som idag körde upp och tog körkort! Det måste vara en otrolig känsla. Det börjar bli en ganska lång rad av vänner som tagit körkort nu, Linnea, Anna, Roschi, Tobias, Amanda och Yee, för att nämna några. Samtidigt har jag efter denna helg insett att det är låångt kvar tills jag överhuvudtaget kan börja fundera i dessa banor. Kristoffer och pappa Kurt hade tre långa pass (minst 2 timmar) av intensivträning. Det blev en del riktiga tabbar, såsom bortglömd blinkning (vid flertalet tillfällen), 90% av alla dragläges-försök i grusbacke resulterade i motorstopp samt vara nära att köra ner i diket alla utom sista gången som jag backade runt hörn. Herregud. Naturligtvis var det otroligt nyttigt och lärorikt att bara köra och få in en vana, man lär sig av misstagen. Men framför allt så är det bra att pappa i vilken situation som än uppstår säger att jag själv måste klara mig ur den. I stunden känns det otroligt jobbigt och irriterande att inte veta hur jag ska agera, men med lite perspektiv inser man att det är just detta jag behöver för att öka självförtroendet. Detta är nog den största skilnaden från övningskörning med mamma, då är det hon, inte jag, som blir livrädd och skriker rakt ut för att sedan själv ta över körningen. Menmen, man kan inte vara bra på allt, Mamma har många starka sidor, men någon bilskolelärare kommer hon aldrig att kunna bli.
Ett stort tack även till Elina som var så snäll att hon lånade ut sin Teoribok eftersom hon hade två stycken! Hade förhoppning om att komma igång och börja läsa den nu i helgen. Men motivationen sviktade lite så det blev istället mentala guiden och mentalträning som tog upp min lediga tid. Eftersom jag inte får träna fysiskt på två veckor så har jag tänkt att träna mentalt istället. -Vem vet, kanske inte alls sån stor förlust!?

Ha det så bra allesammans
Kramen
Frasse


Bra reklam!

Har ni också sett reklamen om ekologiska varor? Den är jätterolig,och här hittade jag reklamklippet på internet:
Ekologiskavaror

Jag känner  mig fortfarande lite skakis sen igår, men det kanske bara är inbillning?! Nu står jag vid disken på skolan med Mary, Emmy, Natta och Frasse. Fia står och klänger på mig...men klicka på länken så kan vi köra kör på den ramsan!!!!

/matte!


Turbulens!!!

Hej, det ända som surrar runt i mitt huvud just nu är provhytten på Wear it, men jag förklarar senare i inlägget.
Dagen började med en frukost med familjen, sedan blev det en tur på nätet tillsammans med religionsplugg..blev klar med arbetet!! Sen framåt kl 13 åkte jag, mamma och jesper till Örebro för att hämta Morfar på sjukhuset (han har varit lite dålig på sistone) och jag körde dit..mamma fick bara "panik" en gång, det var vid en rondell..men det löste sig till slut! Efter att ha hämtat Morfar, som för övrigt verkade ganska pigg, så körde jag mot Maribergs köpcentrum. Min lillebror Jesper skulle köpa en skjorta som han ska ha under sin kavaj på avslutning, så vi gick runt och kikade. Vi gick förbi Wear it och där såg jag ett par billiga och snygga skorts som jag ville testa, det är nu det händer, det som jag går och tänker på hela tiden nu. Jag går in i provhytten och märker att jag bir lite yr i huvudet, men det går över hinner jag tänka. Sedan vaknar jag liggandes på golvet i provhytten, med tre skrikande expediter runt mig, med glassplitter från speglen överallt, med spruckna jeans, med blodiga ben och jag fattar ingetning. Jag har alltså svimmat i en provhytt mot spegeln så att den föll ner och krossades (sju års olycka, ajdå) som i sin tur skärde söner mina favoritjeans och bit av mitt knä!! Ajja, historien fortsätter: Expediterna bär mig ,genom de chokerande och medlidande kunderna, till rummet bakom disken. Där sätter hon på ett tryckförband och ger mig funlight (peach passion tror jag det var) och frågar mig varannan sekund ungefär: ursäkta, spegeln satt lös, vi fixar det gär, jag är hemskt ledsen. Mamma kommer från en annan affär inspringandes i Wear it, och tar över omplostrandet eftersom hon är sjuksköterska. Sedan börjar expediten prata om att jag ska få ersättning för de spruckna favorit jeansen och då tillägger mamma för henne att det är mina favoritjeans och jag riktigt ser på henne hur hennes samvete sjunker ännu mer, så jag lugnar henne och säger att de ändå "hängde på sista versen" eftersom de är spruckna mellan benen. Men iaf, jag ska tydlingen få någon ersättning för både jeansen och mitt skärsår..de ska höra av sig i veckan. Men, kanske de bästa av allt: jag fick skortsen jag inte hann testa, gratis!!

så, då vet ni vad som hände mig idag..det var iaf bland det läskigaste jag varit med om!!

/matte!


Lördag!

Hej! Måste börja med att srkiva att gårdagen var väldigt trevlig. Jag, Karro och Sofie åt glass o hamnen, det var dock lite kallt. Sen bar det iväg till Karro, vi kollade lite på Talang och sen filmen Offside, den var bra! Samtidigt som vi kollade åt vi av mitt påhittade snacks: färsk annanas och jordgubbar som vi doppade i smält vit chocklad rullade i kokos!! mmm...det är himlans gott faktiskt!!
Idag vaknade jag av klockan för Peter och Lukas hämtade mig vid 10, och vi begav oss till Universitetet i Örebro med hårda träningspass framför oss. Peter körde 40 min distans (lagom för honom), Lukas körde 10x400m med en massa löapre och jag körde 5 x 400-300-200m med en löpare som heter Mattias Lidson. Det kändes bra..skulle egentligen kört 5x1000m, men jag vill inte köra själv + att det blåste orkan!! Lite kul var också att i den löpargrupp som Lukas sprang med är Claes Runesson (tidigare åkesson) med och springer. Han är programledare i 3:an och satt i studion för Hockey VM nyss..han är också krönikör i Metro och har varit proglamledare för Melodifestivalen..så det var lite skoj sådär...eller hur?!
Nu vet jag inte vad jag gör...har gjort ett körkortstest, ska väl börja plugga religon snart och hoppa in i duschen!!!

pussen matte!

Motorvägen :O

Jag övningskörde med min pappa, som äntligen efter två år har blivit godkänd som handledare. Det blev ett långt och givande pass. Närmare bestämt tre timmar som avlutades på motorvägen mellan Sandviken och Gävle (the bitch know the place;). Kände mig ganska duktig även om de tre timmarna innehöll minst lika många tabbar som framsteg. Menmen. Pappa har lånat manuellväxlad bil över helgen så det blir åka av såväl immorgon som på söndag. Känns som att det är kontinuerligheten som jag behöver. I övrigt har det varit en riktig slappar dag. Har ägnat mig åt aktiviteter som surfning i soffan, reta gallfeber i lillebror, läst mentala guiden och uppdaterat mig om det senaste Gävle-skvallret genom ett samtal med min vän Yee Fan. Hon och Daniel ska förövrigt komma hit om en timme. Vi ska spela Risk eller Monopol. KOmmer nog bli supertrevligt.

För att dra till ovanstående inägg lite ytterligare uppmärksamhet lägger jag upp denna, hittils opublicerade, bild, från två helger sen. Kändes inte helt oväsentligt efetsom ingen har sett den än:D Kommer fler
Ha det bäst
Kramen
Frasse
image80

Torsdag!

Sitter med matbrickan mellan tangentbordet och mig. Detta kvällsmål bestog av gröt och limpmacka..å intressemyran bet mig! Vilket mål är godast: frukost, lunch, mellanmål eller middag....? Jag kan aldrig svara på det, men jag måste nog säga middagen, eller lunchen när man är riktgit hungrig.
Idag har jag tränat två gånger och båda gångerna regnade det. Men känslan var bra även om det är tråkigt med kalla och blöta fötter. Vad mer har jag gjort idag?? Jag har pluggat relgion, bara slutsats kvar och det är bara att skriva något käckt. Jag har städat mitt rum, pluggat körkort. Kollade lite i pappas gamla fotoalbum och det är stört hur lika vi är, det är ärligt talat som att se sig själv..skrämmande!
Imorgon blir det träning, mera plugg av religion och körkort..men det bästa av allt: om allt går enligt planerna så ska jag träffa Karro och Sofie som jag inte träffat sen jullovet!!

Här är Ukrainas bidrag i Eurovision song contest som kom på andra plats, alltså jag tycker den är ganska kul: http://www.youtube.com/watch?v=mzJBspWwMsI

/matte!

Tessan o Frasse in GävleSom flera av er säkert uppmärksammade hede frassematte.blogg.se sin första gästskrivare igår. Det var ett historiskt ögonblick som naturligtvis förevigades med Frasses kamera. För övrigt har vi även fått ytterligare förfrågningar av folk som är intresserade av att göra en Tessan. Ni är så välkomn så!!!

Kramen
Frasse


Snart time to sleep!!!

Japps, då har denna dag passerats och ännu en dag närmre sommaren! Vad kul att vi hade vår första (eller?) gästskrivare: Tessan! Hon borde blogga själv för hon är så himla cooool, och imorgon ska hon springa 3000m, jag vill också tävla!!! Men jag får nöja mig med morgondistans 8km och snabbdistans på eftermiddagen..ska bli kul det med! aaaa...jag väntar med spänning redan idag vilka resultat som kommer göras imorgon, när de flesta klubbar har seriematcher! Nu är tävlingssäsongen äntligen här.
Det jag har åstakommit idag efter min träning på 10km:
-Bokat vandrarhem till mig och frasse inför världsungdomsspelen!
-Sorterat nyslaktat kött, inte så fräscht kanske.
-Grillat, eftersom jag inte litar på min far som ofta bränner de.
-Spelat dart och ägt sönder min bror och en kompis.
-Spelat poker och jag vann faktiskt även där.
-Pluggat religon. Skriver om Hinduism och Buddhism...man kan finna en koppling med de religonerna och punkt 2 på denna lista, eftersom det går emot reglerna hårt att handsaks med döda djur och slakt och så..men tur är väl att man är kristen då!

Nej, imorgon är det dags för en ny underbar dag, det blir som sagt träning 2 gånger och en del plugg..sen får vi se vad jag hittar på, finns inte så mycket att göra i den här lilla småstadsidyllen, bada möjligtvis men är nog inte att rekommendera!

pusselipuss matte!

Gästskrivare: Therese Sjöström

Nu har jag hamnat på fel sida av blogg-grejen. I vanliga fall är jag den som sitter och läser hundra andra bloggar men ingen får veta något om mig. Jag tänkte väl inte utelämna smaskiga detaljer här heller så ni får nöja er med lite annan mäkta intressant fakta. Sitter just nu i Frasses pappas kök och har det cozy. Frasses pappa (har inte frågat vad han heter än) gör en kryddstark kycklingwok så det doftar UNDERBART i hela köket. Magen kurrar rejält så det kommer nog att bli skitgott. Har hört att fadern är en hejare på att laga mat.
Imorgon är det i alla fall tävling på Gunder Hägg stadion i Gävle (Gavlestadion var dess tidigare namn, förstår inte riktigt namnbytet men ändå...!). Jag ska springa 3000m och det kommer blir superkul. Benen är självklart vääääääääldigt pigga, hahaha! Jaaa, om det nu ändå vore sant! Frasse ska tyvärr inte tävla imorgon men han har lovat att heja som bara fan på mig. Jag litar på hans fulla stöd.
Nu ska inte det här bli något maratoninlägg men jag kommer säkerligen att återkomma som gästskrivare när inspirationen flödar lite mera.

Måste bara tillägga att ägarna till denna blogg är verkligen helt underbara. Absolut!
Eller vad säger ni!? ;)

Hoppas att Matte tänker på oss där hemma i Askersund för vi tänker på honom här i Gävle!

Ciao från Tessan för den här gången <3


Hemma!!

tjohoo, vad härligt att vara hemma...tog långhelg en dag extra för idag hade jag inga lektioner jag behövde gå på. Så jag befinner mig i Askersund, har precis gått ur med hunden och kollat på när jessica och jesper (mina syskon) hade konditionstest på gympan..de sprang på bra, kanske var det för att jag var där? Nu ska jag snart sticka ut och springa en mil, men först ska jag göra lite körkortsfrågor och kanske plugga lite på mitt religionsarbete. Nu kom jag på en till sak jag har att göra, jag ska kolla in vart jag och frasse ska bo när vi åker till göteborg om lite mer än en måndad..det är världsungdomsspelen!! Vi måste ju ha någonstans att bo, men dt är fullt i nästan hela göteborg..
hare bra../matte!


Rockskivan!!

Har ju inte uppdaterat sedan rockskivan:
image76
image75

I fredags var det ju äntligen dags för löpskivan med rocktema! Jag vet inte om min klädsel nådde upp till kriterierna för rock. Jag hade stuprör, och ja ni ser på bilderna...men hur som helst, middagen blev väldigt lyckad, tekniken med våra filmer strulade inte och det var inte så farligt att prata inför så många! Sen var det ös, ös och ös på dansgolvet..fasen vad kul det var! Hostmedecinen smakade gott, eller hur :D
Ska snart prata mental träning med Rickard, en av våra tränare...därefter blir det 10km med Tessan (som vanligt) och Lena!! Styrka och middag efter det...

Imorgon åker jag hem till askersund..kanske, för på onsdag har jag inga viktiga lektioner, mest egna arneten så det blir skönt med en extra dag till långhelgen!! //matte!


Rock!!!

nu sitter jag, frasse och emmy i elevrådsrummet och degar...vi har geografi men alla vi tre är slutkörda efter dgar fyllda av stress och press! Ska gå på matten nu sen har vi ingen religion..så passande då vi har lite brottom till löp för att fixa våra rockiga outfuter inför skivan ikväll. Ska sticka snabbt till Café Umbra för att kolla in så teknik och sånt stämmer...aaaa, börjar bli lite nervös!!! Tränade imorse, häck och hinderträning, kändes bra...bättre är någonsin på att passera häckarna med andra benet!!

Ni kommer väl till Umbra ikväll...föresten, alla 300 platser är redan sålda! /matte!

Andra passet!

Har precis hunnit äta återhämtningsmålet efter dagens andra träningspass. Vi körde 15 x 200m uppdelade i 3 serier på sollentunavallen. Det var mitt första banpass och var lite nervös innan, men det gick bra..kände mig inte så snabb, men det brukar man bli först efter några banpass.

Nu är det snart middag, sedan blir det hektiskt jobb med skivan, vi (jag, emmy, fia och frasse) ska skriva manus, jobba klart med filmerna och inhandla en del grejer..men det är ingenting jag kan avslöja här :DPjuhuuu!

Då har man varit vaken i 2 timmar och hunnit med en morgonjogg på 8km och frukost!! Ganska så skönt så här i efterhand. Sitter nu här med min egen lilla dalkulla therese och lyssnar på bra låtar, just nu är det takethat och shine som strömmar ut ur högtalar. Har ju sovmoron på torsdag, weeei! Efter skolan sen blir det att kuta sitt första banpass på sollentunavallen, hopppas det går bra.

Imorgon är det rockskiva, aaaa! Ska tala inför 150 pers. men det går nog bra! Håll tummarna!


Pussen....//mattä


Kolla in den här!

Lyssna påden här låten. En annorlunda version än orginalet, mycket fin!

Frasses-favorit-just-nu

Kramen
Frasse

Tuddeliduu!!

Befinnermig just nu mitt i den fruktade religonsdubbeltimmen, men nu har vi lite rast. Vi håller på med ett arbete om Buddhismen och Hinduismen som vi ska förklara enligt trestegsmodellen. Jag har inte kommit igång så mycket än, men jag känner ingen panik än så länge. Dessvärre, av någon konstig anledning, känner jag lite smått panik för körkortet. Jag vet inte varför, men jag känner att jag borde lägga ner mer tid på det. Men den här veckan och nästa vecka är ganska så upptagna med annat: redigera film och komma på manus till skivsan på fredag och religionsarbetet..har fått ångest flera gånger för det här med körkortet. åå..intresseharen skuttarförbi!!!
Nej nu ska jag åter inta klassrummetoch försöka vara skärpt..sen hoppas jag att jag får tillbaka ett matteprov med ett STORT FETT MVG!!!!!!!


heeeeej!

Tjohooo....idag var det måndag då, hade matteprov direkt första dubbeltimme. Geometri, det gick bra. Provet följdes av en inte så rolig religonslektion, usch! Sedan räddade geografiläraren Janne min dag genom att berätta några skämt:

Vet ni varför bagaren är så bra på el?
svar: kanel!

Vet ni vaför bagaren slänger ut sin kund?
svar: Det var en torr g(j)äst!

hahaha, det roliga emd skämten är att han alltid skrattar åt dem själv! Efter skolan drog jag och Tessan ut på vår traditionella 10km dans innan styrkan! Vi sprang vid järvafältet, hur härligt som helst, men styrkan var väldigt jobbig! Sen har kvällen gått väldigt fort, jag och Frasse har redigerat filmer till studentskivan!! Nu ska jag fika!!

//matte!


Mysig kväll!

En shoppingrunda blev av, Frasse vaknade till slut :D

Lista på det jag shoppade:
-Svart väst på, MQ
-T-shirt (röd), JC
-Rockigt krims krams på H&M
-10kr Hamburgare och mjölk på donken.
-En god glass (tip top) på pressbyrån

Så nu är jag redo för tema Rock på fredag. Kom faktiskt nyss hem ifrån vår mysiga lägereld som vi slog upp vid ett berg. Jag, Frasse, Micke, David och Mary satt och muppade oss, grillade korv / marsmallows och sjöng roliga sånger...Mary ville väldigt gärna sjunga i kanon. Nu luktar vi rök, men det får man ta för det var så mysigt!!!!!


/matte!


Sömntutor!

antingen är det jag som är morgonpigg eller så är alla andra seeeega. Klockan är 11 och Frasse och Micke har inte vaknat än..Mary har i alla fall lyckats pallra sig upp ur sängen. Men jag förstår inte hur man kan sova i mer än 11 timmar. 8, max 9 timmar sömn blir det för mig, jag försöker somna om, men det går inte! Vi ska åka in till stan idag, men det kommer nog dröja ett tag om det där ska fortsätta sova. Alla vi ska köpa rockkläder, är det någon som har tips om vart man gör det? Vi ska försöka leta ut några second hand butiker.

Igår blev det middag och kortspel. Middagen bestod av kyckling, potatiskroketter och bearnisesås...mmmm! Jag måste ju skryta lite, jag vann både neger och president och plump!!

Nej, ska man gå och väcka sjusovarna eller?!


//matte!


En favorit i repris!

Missade bussen hem från skolan så jag blev kvar i mediasalen, passade på att ta en kul bild :D

image73

Jag kallar den själv "Förvånat mångo"

Ha det bäst
Kramen
Frasse


Hola amigos!

Nu är det redan fredag...ganska så, ganska så najs (eller hur anna berg?). Har hunnit med lite matematik på morgonen med emmy, men hon var tyvärr inte på sitt bästa humör, men det gör ingenting emmy, för jag älskar dig ändå!! haha, det är å kul med våran icke-existerande-romans, många tror att vi är tillsammans. Men det är ju en kul grej att skoja om!!

Som sagt nu är det helg då och det är många roliga prickar kvar här på löpet. Egentligen skulle jag åka hem till Jossan igen och springa Östhammars stadslopp men sket sig, dels är jag förkyld och så har jag a lot of work to do with some movies that have to be ready before next friday...jag måste verkligen bli bättre på engelska, usch!


En att göra lista i helgen:
-Plugga (om det behövs)
-Inhandla kläder till rockskivan!
-Redigera filmer!
-Plugga till körkortet (har köpt en övningsskiva med frågor..)
-Bio?
-Laga god middag ikväll med löparna!
-Träna (hoppas jag vaknar upp imorgon med minimala halsmandlar)


Åhh....det är så jäklarns fint väder ute och alla andra tränar, jag vill också...men men! Have a nice weekend!


//matte (som för övrigt hade 89 unika besökare på sin blogg onsdagen den 2:a maj)


Godmorgon Sverige!

Idag är det fredagen den 4:e maj och klockan är 8.18 och dagens träning börjar snart. Tänkte bara tipsa er om att kolla in Mattias Karlssons egna sammandrag av årets upplaga av Terräng SM. Klicka på länken:

TerrängSM2007


Kramen

Frasse


woooow!

som ni hört har vi skapat en bloggtävling och vi leder för igår hade vi 86 unika besökare (besökare från olika ip-adresser) och det är mer än våra konkurrenter!!!
Jag är förkyld vilket är jättetråkigt. Men det är ingen störra förkylningn så jag hoppas jag kan träna till helgen, annars är jag jättepeppad och motiverad nu!
Det blev ett kort inlägg för nu ska vi äta!!

Oh herregud så desperat!

Ja, jag erkänner! Jag och Matte kanske har agerat lite smått desperat denna kväll. Men är det tävling så är det.
Statistiken har ju gått upp i alla fall. Har dock en föraning om att de som har kikat in har blivit ite avskräckta efter mitt o Mattes fina bilder från tidigare idag.

Bjuder på en "normal" bid här istället:
image72

Fast matte tycker jag ser ut som en råtta och vid närmare eftertanke så kanske jag kan hålla med lite haha

Kramen
Frasse

Flummer igen.... med matte

Hej igen!

Efter att ha ätit samt startat en bloggtävling med våra rivaler fick jag och matte lite ny energi att ta flummbilder. Här är några Se och njut:

image69image70image71

I mediasalen!

Hej mina vänner!

Jag sitter nu i textsalen på mediaavdelningen i skolan. Vi hade ingen riktig lektion idag, istället hade vi en så kallad fokusgrupp som skulle brainstorma fram nya ideer kring receptionen och datorerna. För att riktigt få igång vårat engagemang så fjäskbjöd skolledningen på fika samt två biobijetter! Så nu kan jag gå på bio imassor, fick nämligen två för två veckor sedan på ett annat liknande forum hehe.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv för då är det dags för mat! Tills dess tänkte jag ta lite roliga bilder och lägga upp här... Haha!


Ja, så här kul har jag just nu!
Kramen
Frasse

RSS 2.0