Härlig kväll!

Jag har precis kommit inför dörren. Det var en trevlig onsdagskväll. Vi såg på Hairspray..och den var bra. De sjöng hela tiden vilket alla då tror passar mig, men man blev lite uttråkad efter ett tag. Jag kanske inte var på det där riktiga musikhumöret..jag ville hellre se en skräckis eller deckare. På tal om  det så vill jag se nya beckfilmen..blir kanske till att hyra den imorgonkväll? Efter bion blev det kinesisk resturang..mmmmmmassa friterat!

Jag tycker personligen att Frasses 800m utmaning (1,55) inte är någon vidare utmaning. Jag tror du kommer sänka dig ännu mera..1,55 borde duga till en dessert. Jag tror, hoppas och vet att många kommer se sig passerade på löaprgymnasiets bästa lista av Frasse. 

Imorgon ska jag till Gustavsik och åka forsfärd, svänga mig i lijaner och bara bada (var riktigt längesedan) med Frasse och Yee. Efter det ska jag och Frasse springa intervaller..Yee får också vara med om hon vill :D

godnatt..åå imorgon får jag sova till 09.30!!!  

Årets segermiddag!

Hej och halå!

Jag är precis hemkommen från en mycket trevlig och numera traditionsenlig middag. Jag pratar naturligtvis om min segermiddag. Min käre morbror tillika min second coach Torbjörn gav mig liksom förra året en tid på 800m som jag skulle slå. Eftersom jag gjorde det, till och med med råge, bjöd han mig och AnnaKarin på middag på Akropolis Taverna. Maten var gudomligt god och till efterrätt tog jag någon grekisk bakelse. Förutom att servitören var lite svår att få kontakt med så var det helt suveränt. En mycket bra tradition som måste fortsätta. Tobbe la tidigare idag ut en förfrågan på bloggen vilken tid ni tycket jag ska slå nästa år. Eftersom han inte fick något svar blev utmaningen så här istället: Om jag springer under 1.55.00 nästa sommar bjuder han mig på middag. Men om jag inte gör det, får jag bjuda honom. Jag behöver väl inte säga att jag Antog utmaningen! :D

Imorgon bär det av till Örebro och Gustavsviksbadhus. Sen ska det sjungas SingStar hos Matte. Yee kommer vara i extas:D

image247

Ha det bäst!
Kramen
Frasse

Onsdag!

Vad härligt att bloggen är i form igen..nästan som de gamla goda tiderna. Jag ska väl börja att berätta lite om gårdagen. Det blev middag på Italia..jag käkade oxfilépasta, den var lite mysko. Får bara 2/5 och ni ska veta att jag inte är kräsen vanligtvis. Efter det gick vi hem till Viktor för att som vanligt kolla på film eller spela spel i hans källare. Det blev lite tv-tittande, rosa bandet galan. Vissa inslag var hemska, usch. Stämningen sjönk rejält vid ett inslag som handlade om en man och hans dotter som mist sin hustru/mamma. Men för att bli på bättre humör spelade vi spel. New York chase hette det..riktigt kul!! Måste köpa det...på tal om spel så har jag aldrig spelat cluedo. Jag som älskar deckargåtor och sånt.
Idag ringde min härliga väckarklocka 07.00..dags att snöra på sig löpardojjorna. Jag skulle precis ge mig ut då jag fick se att det var 3 minusgrader!! Jag fick därför sätta på mig lite mer kläder. Det blev cirkus 8km. Efter distansen blev det jobb i Laxå..eller jobb och jobb. Jag skulle precis sätta igång och snickra fågelholkar då vi fick ett telefonsamtal om att några gubbar behövde gasoltuber till deras barack. Det tog typ 45 min och åka dit..sen satt vi i den där baracken och de babblade skog i en timme. PÅ min mobil stod det: endast SOS samtal. Hann sedan snickra 3 fågelholkar sen var min arbetsdag slut. Så för typ 1 timmes effektivt arbete får jag lön för 8 timmar..vad brukar man kalla det?
Nu ska jag ut och springa..undrar bara vart? Efter träningen ska jag gå ut och gå med min kompis hund som behöver rastas. Efter det blir det bio och middag i Örebro..

kram matte!

Godmorgon!

Jag varken vill eller borde berätta vad jag gör uppe nu. I och för sig hon börjar ju närma sig halv nio så det är väl inte så farligt. Men förklaringen heter Carl-Henrik Öberg och hans briljanta idé att ge sina elever ett fem sidor långt arbete om Hinduism och Buddhism över lovet. Över lovet! :O

Jaja, ikväll ska jag, min morbror och hans sambo på middag. Tobbe har i år och även förra året satt upp en tid på 800m som jag ska slå innan säsongen är över. Förra året var målet under 2 min och i år skulle jag springa bättre än 1.57.5.  Jag klarade båda målen så ikvll ska jag bli bjuden på midda :D Jag får bestämma restaurang själv och jag börjar mer och mer bli övertyhad om att det blir Grekiskt. Mums....

Yee har sett att man kan låna Singstar på stadsbiblioteket i Gävle. Därför ska vi hyra det idag så kan vi ta med en microfon ner till Matte så att vi kan tävla i lag. Tyvärr fanns inte den nya skivan med Schlager vilken jag verkligen skulle vilja testa. Men det blir nog bra ändå.



Ha det bäst
Kramen
Frasse

Tisdag!

Ja, då är jag hemma från jobbet. Jag gjorde fågelholkar. Snacka om Stig-Helmer arbete..men det var faktiskt kul. Ska jobba en liten stund imorgon också. Eftersom min pappa är så snäll så låter han mig börja senaren och sluta tidigare för att jag ska springa före och efter.
Nu är det dags för ett backpass..undrar vilken backe jag ska välja. Vårat eljusspår har en del bra backar. 12 intervaller ska genomföras. Kommer kännas tomt att inte ha norgemannen, Adam, Oliver eller någon annan att kämpa ihop med..men det kan vara skönt att bestämma tempo själv också..tänka på steget och ösa på. Jag har dock värre träningsvärk än igår. Jag kunde knappt jogga när jag försökte idag..men det blir vad det blir.
Efter passet ska jag träffa gänget..18 vid fontänen, den vanliga mötesplatsen. Hoppas Bella foxade körkortet..

puss och kram skumbanan! 

Idag är det: Vad-ska-vi-göra-sen-dag!

Hej allihopa!

Efter alla påtryckningar från både den ena och den andre och nu senast från min morbror, tänkte jag äntligen blogga lite. Passar ju alldeles utmärkt eftersom det är lov vilket betyder att jag inte träffar de flesat av läsarna (löp-folk) på ett tag och att jag har mycket slapptid över. Slapptiden igår måndag ägnades åt bad på parkbedet i Sandviken med min vän Yee Fan (http://hiuyeefan.blogspot.com/). Eftersom jag numera har KÖRKORT så ordnades resan mycket enkelt. Vi har nämligen fått låna mormors bil så det var bara att köra iväg. Så himlans superduperskönt! Tänk att behöva stå ute i det kalla mörka och regniga oktobervädret och vänta på bussen som tar närmare en timme när man kan åka bil på 20 min. NiceNice! Jag och Yee åkte forsen, rutchkanorna, simmade, studsade i vågorna, bubblade bubbelpool och låg i barnbassängen. Mycket trevlig dag! Vi gjorde nogranna observationer: Vi ska nämligen till Örebro på Torsdag och träffa Matte och bada på Gustavsvik. Då måste vi kunna göra en bra jämförelse mellan badhusen. Känner på mig att Gustavsvik ligger en bit före...
Parkbadet


Äventyrsbadet                Parkbadet

Idag ska jag och Yee ha en Vad-ska-vi-göra-sen-dag. Det innebär att vi ska skriva upp på ett papper allt vi har tänkt göra efter gymnasiet. Sen måste vi kolla upp vad allt kostar, vilken utbildningsom krävs, vilket sista datum det är, var vi ska bo. Helt enkelt en fullständig Research. Det som är så bra med att det är hostlov är att alla ställeb har ju öppet som vanligt och då kan man ringa och  fråga. Jag ska bla kolla in detta: http://www.alpresor.se/vinter/reseledare Någon mer som blir sugen!?

Ha det bäst!
Kramen
Frasse

Måndag!

Ja, då börjar måndagen närma sig sitt slut. Jag steg upp vid 08.30 och sprang. Efter det smakade frukosten otroligt gott!! Sen var jag trött ett par timmar..kollade på Bondfilmen Casino Royal. Den kändes lite kort, jag ville se mer!
När jag är hemma vid lov och när mamma och pappa jobbar ligger det alltid en liten lapp på köksbordet:
Godmorgon. Plocka ur diskmaskinen, bädda alla sängar och gå ut med hunden. /Chefen! Alltid lika kul :D
16.00 var det dags för dagens andra pass..lite längre distans denna gång och det kändes bra förutom mina lår. Har sån jäkla träningsverk. Jag var på konsum och handlade nyss och jag kan knappt gå..ibland viker sig benen. I trappen får jag gå ner baklänges. men, träningsvärk är den bästa värk. 
Mamma och Pappa har hakat på GI trenden. De ska köra den i två veckor och sedan eventuellt fortsätta. Till middag idag åt vi någon slags chili con carne med råris..smakade ganska bra faktiskt!
Imorogn ska jag hjälpa till lite på pappas jobb. Jag ska byta däck på hans tjänstebil och skriva julkort till hans anställda. På tal om pappas jobb så vill han köpa 30 salamikorvar (om vi nu ska sälja det på löpet) och ge till hans anställda som julklapp, bra va? Jag ska även få in ett backpass under morogndagen..hoppas att mina lår pallar det.
Nu blir det till att kika runt på internet och sedan bara slappa framför tv och lägga sig tidigt..

kram matte!  


Söndag!

då är jag hemma igen efter min dagsvistelse i Skövde. Det gick väl inte riktigt som jag tänkt mig. Jag var lugn och hade pigga ben på uppvärmningen men redan efter den första km kändes det tungt. Även fast jag inte hängde med tätgruppen utan tog det lite lugnare i början så blev jag rejält stum i benen tidigt. Fick slita rejält ända in i mål. Jag skäms lite för tiden jag kom i mål på: 17.26, vilket är en sekund långsammare (!!!!!) än för två år sedan. Det kändes som jag tagit ut mig efteråt..jag brukar vara pigg  och skutta på nerjoggarna men jag låg under en filt ett bra tag..och nedjoggen kunde med nöd och näppe genomföras. Det finns ingen kraft, har motorn kollapsat? Jag började att fundera på vägen hem (då jag inte sov)..Har det inte hänt något på två år? Jag vet ju att jag gått framåt mkt men när man presterar en långsammare tid än för två år sedan så börjar man självklart att fundera. Resultatet visar att det är något som inte stämmer..det måste ske någon förändring. Om jag ska göra en annan jämförelse (jag vet att man inte ska jämföra sig med andra men jag kör på ändå): Flera killar som placerade sig bättre än mig och hade 2 min bättre tid än mig idag slog jag vid förra årets terräng SM. slog jag de men nu slår de mig med hela 2 min!!  Hur som helst, nu är denna tävling över och jag fortsätter kämpa. Stort grattis till Mary och Tessan som sprang skitbra och får springa i blå-gult nästa helg!! 

Det där var löparmattias, han mår inte så bra för tillfället men Mattias mår kanon :D Vi har ju lovet framför oss och jag har saknat min familj som jag nu får träffas och umgås med så det är skönt!! Snart ska jag upp till idrottshallen och kolla på när min bror spelar innebandy. Pratade nyss med Frasse..Han, Yee och jag ska till gustavsik och upplevelsebada någon dag på lovet...wiee! Jag älskar looov!! 

image240

på återseende, Matte!!   

Lördagkväll!

Idag vos jag riktigt länge, så skönt!! Att bara ligga och dra sig en stund är det bästa jag vet. Det hinner man inte på vardagar, då hinner jag max 5 min. Något som jag också gillar är att äta en stor frukost utan att nehöva stressa till skolan. Koka gröt på spis i 10min och verkligen ta tid på sig..åå!! Idag blev det havregrynsgröt på spis..inte micro och inte kockens (Olof Tizelius) storkok. Till gröten blir det som vanligt på lördagar färskt grovt bröd från ett bageri. Melodikrysset på radion tillfredställer öronen och Nerikes Allehanda ögonen. Mina helgfrukostar förgyller dämred alla mina sinnen, det borde ni testa!
Efter lunchen drog sedan jag, bror, mamma och 2 kompisar till Örebro och shoppade lite. Jag fyndade riktigt..en snygg skjorta för halva priset!! En halsduk/sjal för 10kr och ett par solgalsögon för 10kr (tillsammans sparade jag 650kr!!!). Jag överlevde ännu en biltur...jag börjar bli stabil bakom ratten :D
Har nyss haft familjemys med kräftisar och svensson svensson + babben och co. En riktigt höjdarlördag!!
Imorgon bär det iväg till billingehus, sköve där det blir kuta av!! Jag har lust att göra något oväntat..

Det bästa av allt: inatt får vi en bonustimme!!!

kram matte!


fredag!!!

Nu är jag hemma i Askersund..det var längesedan! Har precis avnjutit en suverän middag: potatisgratäng med kycklingfilé..Pappa lyckades mycket bra med potatisgratängen :D
Det är lov...åh jag kommer ihåg när jag gick på lågstadiet då man sjöng: "Vi har lov, vi har lov, vi har lov..nio dagar vi fria får vara tralalalala!!
Detta ska jag hitta på under lovet:
-Springa NM uttagningarna i terräng, Skövde!
-Hyra den sista *snyft* beckfilmen...I guds namn!
-Boda borg (fångarna på fortet) eller nöjesbad med frasse och yee.
-Städa på pappas kontor + snickra fågelholkar
-Träna en massa
-Åka bil
-Spela nintendo wii
-Ställa mig i studentbostadskö
-Vara med kompisarna man aldrig träffar.
-Ta det lungt!!!
-Ev. springa NM i terräng i Södertälje

Nu blir det idol..eller karaoke TV som jag kallar det nu.

kram matte!

Tjohooo!!

Nu sitter jag på den sista lektionen innan höstlovet!!!!! Wiieee!!!!!! Nu måste jag sticka på toaletten innan jag ska stiga på bussen!!

kram matte!

Lista!

3 saker jag skäms för:
- Att jag fiser så jäkla äckliga mökar (mickes kommentar)
- Att jag ibland ser problemen istället möjligheterna.
- Att jag tänker mycket på vad andra tycker om mig. 

3 saker jag är stolt över:
- Min energi!!
- Att jag är musikalisk!
- Mina vänner!

3 saker jag vill göra nästa år:
- Njuta av studenten!
- Njuta av mina resor till Thailand och Portugal! 
- Springa skiten ur mig på tävlingar!

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:

- När jag tog körkort den 28 augusti!
- Portugallägret! 
- Torpetveckan i Hjätlevad!

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:
- löpardojjorna!
- ett gott skratt!
- internet!

3 personer jag avundas:
- Jag avundas personer som är lugna. Ingen stress! Kristina Lugn!
- Jag avundas Frasse för att han är grymm på att se möjligheterna i problemen!
- Jag avundas personer som inte bryr sig om vad andra tycker!

Kul på löpargymnasiet
just det...vänner!

kram matte!

Tisdag!

Idag var jag clever (som alltid) på mattelektionen. Jag funderar ibland varför det går så lätt? Men det är bara att vara tacksam..gud vill mig trots allt väl nu. Jag tror jag ska bli troende..

Efter skolan körde vi övning inför det aeroba testet (uthållighetstestet)..6x1000m. Det kändes inte så bra i ben och kropp men knoppen var det inget fel på..inte snittet heller. 1s från det bästa jag gjort. Jag känner mig inte riktigt 100%. Har legat och hostat 3 nätter irad och har inte kunnat sova..men jag hostar inget på dagarna? knäppt!
Efter träningen stressade jag mot odenplan..
När jag sedan kom tillbaka mötte jag frasse och jossan på väg bort från löpet..jag frågade "vart ska ni"?.."hägges. det är sjötunga"...haha...så brukar vi göra när vi får sjötunga! Det blev en flottig pizza..perfa nu när man behöver mkt energi!!
 Sedan såg jag, mary och sanna på en film..wimbledon..den var bra. som en saga..

Till sist vill jag säga att jag tycker det inte spelar någon vilken toalett man går på..det är samma skit som kommer ut ändå!! och om någon argumenterar mot så bläddar jag fram till sidan 84 i min naturkunskapbok!

kram matte!


Emmy ville så gärna se denna lista, så här är den:

3 saker jag skäms för:
- Att jag ibland tänker för mycket på vad folk tycker om mig.
- Att jag inte har någon bollkontroll alls
- Att jag är livrädd för blod

3 saker jag är stolt över:
-Att jag tagit körkort!
-Att jag är ordförande i elevrådet och ändå klarar skolan och träningen bra!
-Att jag sprungit på 1.56.00 på 800 :D

3 saker jag vill göra nästa år:
-Bli reseledare i alperna/varmt ställe/åka till USA
-Komma in på LPG listan på 800m
-Njuta av att inte ha något skolarbete över huvud taget!

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:
- När jag tog körkort!
- När vi vann FIG-stafetten
- Mina "problem" med hjärtat

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:
-Armbandsklockan
-Min cyckel
-Ett gott skratt

3 personer jag avundas:
- Personer som i alla lägen vågar och kan stå för vad de tycker
- Som inte behöver tänka på pengar 
- Personer som kan dansa och sjunga

image211

Ha det bäst
Kramen
Frasse

Stora rysardagen!

Nu har jag suttit och knåpat på hur vi ska samla in pengar på bästa sätt. En av de kompiarna som var här, klara, går en ekonomilinje och de reser väldigt mkt. Därför måste få in pengar till klasskassan...och nu säljer de "filmkort". Man får en dvd-film som är inklistrad i ett fint vikningskort. På kortet är det ett fint motiv eller så kan man göra motivet själv..de säljer de för 50kr och inköpsvärdet är 25kr. Det är ju en perfekt grej att sälja..en film för 50kr är ju inte fyskam..visserligen är det något gamla filmer som: titanic, den där mary, sunes sommar, braveheart..men det är ju en rolig present till någon..detta ska jag föreslå på årsmötet. Sen har vi ju salamikorvarna, godislådorna/kaklådorna!! Jag vill sälja sälja..men frågan är om de andra har ngn lust?
Jag har fått sån där tårframkallande gåshud idag..först när jag kollade på gamla videoklipp från förra året. När jag springer tävlingar och de går värsta bra..typ terräng SM, inne SM. Det gick så jäklarns bra då. Jag fick massa gåshud. Sen lyssnar jag på lugna favoriter och får gåshud..vad beror detta på? mår jag inte bra eller är jag bara sentimentalisk idag??
Nu ska jag hjälpa Mary o Frasse att städa i styrkan!

kram matte!"

Kolla in vår tidning!

Heej gott folk!

Kolla in vår tidning som vi gjorde i våras. EN KULTUR I STOCKHOLM heter den! (Kommer som nummer 2)

Klicka här

Kramen
Frasse(!!!)

Helgen!

Ja, då är det sömdag och helgen glider mot sitt slut. Jag och mina kompisar har haft väldigt kul. De åkte alldeles nyss. Igår åkte vi in till stan efter vår gourmetmiddag: laxfilé med klyftpotatis med wokgrönsaker. mmmmm..
Inne i stan träffade vi min gamla barndomsvän Sofia som vi fikade med i tre timmar..massa minnen och skratt!! Sen vet jag inte vad vi gjorde..gick till stureplan och virrade runt där. Åt middag på kungshallen. Sen blev det bunnies up, bunnies down..if you want to hear some details..just ask.


Idag ska jag bara lata mig..välbehövligt och välförtjänt. Läsa min bästa bok..andra delen Stieg Larsson. Det blir bara att jag läser när jag ska gå och lägga mig..ibland önskar jag att jag inte kan sova så jag kna läsa..men jag orkar knappt 3 sidor innan ZzZzZzZz...


Jag ska även kolla upp lite olika grejer på hur vi kan tjäna in pengar...vi har ju snart 15000:- Portugal two weeks here we come!!!


kram matte!


DVD tips!

DVD Erotik, Kåta morsor 2 + 18+ (4 tim)

Nu är den äntligen här. DVDn "KÅTA MORSOR"!!  ginza.se

haha...lite söndagshumor!

Torsdag!

Nu är torsdagens middag avklarad. Potatis och torr kassler..det slank ner! Idag hade jag en liten urladdning i skolan..naturkunskap-prov första dubbeltimmen och general test, reading part, i Engelskan. Båda proven kändes väldigt bra och när man gjort någonting bra måste man belöna sig och det gjorde jag också: Backpass..som också kändes bra. Jag är nöjd med min dag hitills :D 
Nu ska jag skriva en våldsskingring..antingen blir det gruppvåldäkt eller så blir det ett slagsmål mellan två personer..får börja skriva sen får vi se..
Imorgon kommer Ankan, Klara och Tove till löpet och hälsar på..skojsi..är bara rädd att vi inte ska ha nåt att göra. De kan ju alltid hänga med mig och springa. På tal om springa..imorgon är de troligen mitt sista blötmossepass..snyft!!
image235
image230
image228
Här har vi ett bildkollage med mina kära vänner!!!

kram matte!
 

Onsdag!

Hopp i galopp!! Jag sprang 10km imorse..väldigt segt men nu känner jag mig inte det. Jag vet inte om jag ska träna nu heller. Det är tråkigt. Egentligen kanske jag borde vila för vad gör det i det stora hela? Men jag vill träna och känner mig inte sjuk..bara någon konstig känsla i kroppen. När jag vilar vid sjukdom blir jag frustrerad och när jag tränar vid seghet är jag rädd för hjärtmuskelinflammation och sånt skit..jag är nog ganska dålig på att lyssna på min kropp. Jag lär mig aldrig..
Idag skrev jag general test. Essay writing! Det gick väldigt bra..jag är så bra på att argumentera! Jag argumentarde fö: fewer cars in the streets. Men jag måste nämna min tabbe (?)...jag fick hjärnsläpp och kom inte på vad innehålla heter på engelska så jag skrev: All of us knows that exhaust from the cars include carbon dioxided. Det ska vara contain. Men man lär sig av sina misstag.
Vår lärarkandidat i svenska, Benjamas, är asbra! Hon är så glad och positiv..idag sa hon ett ordspråk: Sikta mot månen men hamna vid stjäronorna!!
Nu ska jag försöka hitta en distanskompis..sen blir det plugg till naturkunskapprovet.


kram matte!

Tisdag!

Usch, nu går tiden sådär fort igen..det är redan tisdagkväll och imorgon är det ju onsdag. Jag sov inte så bra inatt..vilket är ovanligt numera! Men det var ändå en skön "inte-kunna-sova-känsla"..det känns som om man ligger i koma (för det vet jag ju hur det känns) och bara tänker i mörkret. Tyvärr så mår jag nog inte riktigt 100 idag..Känner mig hängig och en aning svullen i halsen. Övervägde lite att träna långintervallerna med körde och det gick bra. Men jag är rädd att det ska bryta ut någonting nu. Har vilat mycket sen passet. Först sov jag och höll därför på att missa middagen. Sen har jag bara varit på mitt rum och pluggat till naturkunskapprovet på torsdag om människorkroppen..det är värsta intressant!!! Jag har ätit vitlök färskpressad apelsinjuice..mest för att man ska ha någon kur att tro på. 
Jag hoppas jag inte blir sjuk för jag har känt mig så stark och pigg i veckorna nu..och så skulle det innebära min åttonde sjukdomsperiod 2007..usch!!! Imorgon ska jag också köra 10 km distans på morgonen..får stiga upp vid 06.30 och de hur det känns..
Imorgon är det general test: essay writing..det kommer gå bra! Ska plugga lite linking words imorgon bitti..för jag har ju sovmorgon!! 

kram matte!! 

tadaa!

nu har jag sprungit 21km..det gick kanon trots att jag bara åt massa chokladprovsmakning till lunch!! Men jag åt enligt tallriksmodellen. 1/3 vit choklad, 1/3 mjölkchoklad och 1/3 mörk choklad!! Nu ska jag ha kul med Sara, Frasse och yee!!

kram matte!

lördag!

Hej hej!
Igår var jag och åt middag på mongolian bbq..det var ap-gott! Buffé. Jag älskar maaaaat..friterad fläskfilé, kycklingfile och räkor är farligt gott!!  Jag var där för att fira Elvira som fyllde 18 år.
Idag har jag svullat ännu mer..har varit på chokladmässan..provsmakning!!! blev en chokladlunch. Jag får nog ta och skärpa mig snart. 
Nu ska jag springa långpass 2 mil..mkt skönare att göra det på morgonen men men. Yee kommer ikväll!! wieee...

kram matte! 

OSMOS!

Jag hade egentligen uppskattat att göra ngt kul idag..men alla dissar mig. Jag ska verkligen njuta att jag inte har plugg och tänkte då ta tillfället i akt och göra något kul som skrivet..men istället har jag pluggat och skrivit min labbrapport som ska vara klar på måndag. Skönt att få den gjort. Nu ska jag beröma mig själv för att ha gjort något väldigt tidigt. Labben handlade om osmos...verkligeen intressant. Jag menar det!! 
Nu tjatar Jossan på mig..vill ha datorn.

kram matte! 


Onsdag!

Sitter vid datorn med Tessan. Sovmorgon!! Jag, Tessan och Oliver har alla sovmorgon till 10.25 och gissa när vi gick upp? Jo 06.30 för att springa 10km..det var rooligt!
Annars idag händer inte så mkt. 2 lektioner (:D) sedan ska jaut och spring igen. Bio med engelskan, "This is England"..har hört att den är bra!!

kram matte!


tisdag!

sådär, då har det reda blivit tisdag. Denna vecka har jag inte lika mycket i skolan som förra..måste ta vara på den lediga tiden och göra något kul. VAD SKA JAG GÖRA DÅDÅ? kolla film, spela spel (tyvärr är löparna antingen för upptagna att spela spel eller så är det för matcho), städa rummet...ge mig tips!!
Måste skryta lite också..jag fick tillbaka ett prov i matteC igår..21/21 poäng. mohahaha! komplinanger mottages :D

Nu är det dags för långintervaller. De senaste intervallpassen och backpassen har varit aptunga.låren sprängfyllda med mjölksyra. Idag hoppas jag att trenden bryts..

sköt om er!


Lördagkväll!!

Idag agerar jag chaufför..skjusade parents till min farbor Pärs 40 årsfest. Stannade där och åt..hälsade på farmor, farfar och andra släktingar. Jag blir alltid nostalgisk när jag träffar farmor och farfar. Brukar tänka att utan de skulle jag inte finnas..det är ju iochförsig självklart. Min kusin André ville sedan åka runt en sväng för att bedöma mina körkunskaper..han hade inget att klaga på tror jag.
Jag missade både svensson svensson och babben och co. men jag får se reprisen..
Känner att det är försent att plugga nu. Usch jag borde pluggat mer idag..blev bara 2 timmar effektivt kanske.

kram matte..

Lördag morgon!

sitter vid jespers dator och kikar runt lite på¨internet samt laddar ner lite schysstan springlåtar. Har haft frågesport mot mamma i tidingen nerikes allehanda..jag fick ge mig, hon vann. Nu ska jag byta hom och ge mig ut på ett långpass i det fin fina höstvädret som dragit in över Sverige nu...I just lööööv springa långpass i soool!!! Ipoden hänger med såklart..
kram matte!


Fredag!

Wieee...det är just det jag håller på med. Jag och min bror spelar nintendo wi..det är skitkul! Hna säger att jag är bra för att vara rookie.
Vad tyckte vi om idol då`? jo..Daniel var bäst. Jag tycker han kan coola ner sig lite, men jag förstår om nerverna är lite aaa. Jag tror att Ewelina eller "råttan" alias Christoffer Hiding åker..de var mediokra. Gathania var riktigt hott idag :D Peter Jhide är rätt bra jue..han och daniel försöker härma den "konflikt" som amercian idol juryns medlem simon har med roglamledaren där..men det känns lite B.
Idad har jag varit bajs trött hela dagen..usch..jag har varit trött sedan backpasset igår. Men jag sov sjukt bra inatt tur det iaf..


Nu ska jag kolla på vem som åker ikväl

Häggvik 14.03 MATTE ;D

Nu har jag härmat både www.fiemma.blogg.se och www.sannamustonen.blogg.se. Jag ska säga till er tjejer att jag ser upp jättemycket till er och vill bli som er, därför har jag härmat er. Jag menar det!!
Idag har vi gjort en rolig labb på NkB..osmos..jag älskar naturkunskap!
Nu ska jag träna..undrar om det kommer bli lika jobbigt som förra torsdagens backpass? Jag dör ju inte..
Idag är det kanelbullens dag..vi har pratat om att åka och köpa ingredienser. Eller alternativet, om vi är lata, köpa färdigbullar..

kram matte!

Onsdag!

Idag ha det varit en stressig dag:
-tränat 2 gånger
-skola
-lämna tillbaka bil i upplandsväsby
-matlagning i 3 timmar vid klasro
-plugg
-skolfoto

en rolig och intensiv dag dock..precis som jag vill ha det...ibland. Matlagningen var jättekul..fyra rätters!!! det ni. Jag och Anna gjorde desserten: chockladmousse..hur mycket tror niatt vi provsmaka innan? :D
Imorgon är det redan torsdag...usch vad tiden går fort nu. Nu ska jag plugga svenska sen vill jag gå och lägga mig tidigt för att läsa den roman som jag velat läsa hela tiden men har hindrats för de där jäkla romanerna vi läst på svenskan och engelskan. Romanen jag vill läsa heter Flickan och elden och är den andra delen i Stieg Larssons kriminalromaner om journalisten Stig Blomqvist!! Läsvärd!!!

image245 
Jag och Mickan vid segrar som årets gladaste på skol SM!
image246
Frasse spyr!!

kram matte!


mondaynight!!

Måste först gratulera Frasse till sitt körkort!! Och det krävdes just ett körkort för att han skulle blogga igen efter cirka 1,5 månads uppehåll!!
Jag har nyss varit i stan och fikat med Sara och Jossan. Vi tog Frasses bil somhan hade hyrt..Sara körde dit och jag körde hem. Jag lär mig aldrig, jag beställer in en varm chocklad och en chokladmuffins..tror ni jag orkade hälften..knappt. Notan blev hela 67kr!! Men jag ville bort från löpet så de va de värt :D
Hade ju tänkt att ha läst klart "Gullivers resor" idag och imorgon för att jag har sovmorgon..men nu är det ju snart läggdags och imorgonbitti ska jag morgonjogga + lämna tillbaks den hyrda bilen i upplandsväsby.

godnatt..matte!


ps. måste komma ihåg att vara snygg imorgon för det är skolfoto!! ds.


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!



Jag tog körkort idag, jag är sååå lycklig!!! Nu ska jag åka världen över:D Måste bara skriva klart m,in hemtaneta i filosofi först, bara 4 h och 42 min kvar innan den ska vara inne.

Ha det bäst
Kramen
Frasse(!)

Matteprov!

Nu har jag skrivit matteC provet och det gick väldigt BRA!!! Det var typ körkortskänslan när jag gick ut från klassrummet. Kul att vara nöjd..
Vad händer idag? Jo snart en NkB lektion, de brukar vara roliga, speciellt nu när vi håller på med människokroppen. Efter det blir det träning, långintervaller. Hoppas det inte blir sådan hets det brukar bli..eller som jag upplever iaf..träning, inte tävling.
Ikväll ska jag ägna tid åt mig själv..efter middagen tror jag att jags ka åka till något fik och bara läsa..

Min käre bloggkollega kanske segerbloggar ikväll?..mer säger jag inte..

kram matte!


Måndag!

Jag har fått veta av "bloggexperterna" www.fiemma.blogg.se att man inte ska skriva dagbok..alltså vad man gjort. Men jag känner så här: Den här bloggen har sina trogna läsare, ungefär 20 st, och det tappar vi aldrig...hur som helst nu kommer jag berätta för er om mitt måndag, menar min måndag:
Jag har varit på ett bra humör..glad som vanigt, men många ettor har kommenterat att jag verkat deppig och tråkigt. hmmm? jag förstår inte..
skolan var kul..hade engelska seminarium..vi diskuterade: Is Sweden the most boring country in the world?...kommentera gärna och svara på frågan!! det gick bra..jag pratade mycket. Jag känner att jag utvecklas mycket på engelskan, toppen!!
sen en härlig distans på 10km (kände mig stark, ingenting kan stoppa mig känslan) + Emmys styrka...styrketränare rickard är inportugal och spelar golf. Eller jag undrar hur mycket golf han spelar där egentligen? hmm..han gillar ju öl också :D
nu efter middagen har jag skrivt projektplan och pluggat matte..har nämligen matte C prov imorgon!! lycka önska mig till..

kram matte!

RSS 2.0