Lördag!

Skönt att vara hemma!! Härlig distans idag. Kändes ganska lätt. Nu hoppas jag att jag lämnar negativa Matte och deppen för gott (iaf ett tag). Snart ska jag på släkträff. Vi har tur med vädret. Jag känner inte så jättemånga utan bara bekant med de flesta. 

Nästa vecka kommer bli helt magisk..jag kommer sprudla!!! Ska bara lämna in de två sista psykologiuppgifterna jag glömt..sedan är skolan slut.  Mamma sa att det ringt en massa släktingar och vänner som frågat vad jag önskar mig i studentpresent..aaaaa nu börjar man fatta att man slutar!!

kram matte!


Tisdag!

Idag har det varit en dag fullt med urladdningar..härligt!! Dagen rundades av med en härlig fika på Waynes tillsammans med Jossan och Frasse. Alltid när jag fikar överskattar jag min mages utrymme. Jag tittade på en scones och tänkte "fan vad liten den är"..tror ni jag orkade hela utan att få hjälp av Jossan? nej. Fikasnacket blev mycket framtid och med mitt berg och dalbana-humör så byttes känslorna mellan ågest och äventyr hela tiden. 

Igår var det skiva-tajm!! Jag, Frasse, Elina och Tessan var representanter från löpet på middagen. Det var disney-tema...
image293
Andreas, Elina (Tingeling) och såklart Pumba och Timon!!
image294
Här framför vi vårt timon & pumba medley på middagen, fyra låtar från lejonkungen och vi satte de perfekt!!!

kram matte!

Fredag!!

Äntligen helg brukar de flesta säga och jag men jag känner inte äntligen helg. Fredagkväll har dock varit underbar. Jag och Frasse åkte till skolan och såg musikelevernas version av west side story. Det var sjuukt bra!! Det var gåshud och i slutet höll en tår på att åka fram!! De är otroligt begåvade och fasiken vilket slit det måste ha varit, stor eloge! Efter musikalen åkte vi hem och lagade käk..ikväll blev det makrill med qinoa sallad. Jag, Tessan, Frasse och Jossan hann också med lite heta stolen/deeptalk.

Min fossing mår inte så bra. Den är fortfarande svullen men nu har svullnaden vandrat och min hälsena har blivit väldigt tjock. Hjälp!! Tråkigt men jag kan inte göra mycket annat än att ta det lungt, vilket i och för sig är väldigt svårt för Mattias Karlsson.

Skolan börjar närma sig sitt slut och pressen på mig själv har aldrig varit större. Att det kan vara så. Det är verkligen ingen annan än jag själv som sätter press. Självförtroendet vad gäller löpningen är nere i botten och traskar. Jag känner meningslöshet och mig meningslös. Känslan av att vilja gråta men inte kunna hatar jag. Det är ju nu jag ska sjunga om studentens lyckliga dagar!!


kram matte! 


Onsdag!

Ångest, ångest, ångest!!! Stack ut på cykeln idag och körde mig fullkomligt slut.. sedan härlig bålstyrka och fotstyrka (jag har fullkomligt bott på balansplattan idag) sedan var man människa igen. Träning är den bästa medecinen man kan få!! Annars idag har jag pluggat..pluggat..pluggat. Jag är så fruktansvärt skoltrött så snart spyr jag. Mina kära trekompisar snackar om hur mycket de kommer sakna gymnasiet och löpet men just nu känner jag bara bläääää..jag vill sluta!! Jag vet dock att jag kommer be på mina bara knän om några månader att jag vill tillbaka. Nu ska jag snacka med Frasse och Jossan lite..om de inte gått och lagt sig!  


En bild från skivan. Jag, någon okänd och mysiga Linn som kikar fram i mitten.

kram matte!

Tisdag

Idag är det Z-fm! Nästan hela löpet skriver kursprov och eftersom jag läste min matte tidigare så är jag ledig idag. I am free!! OJ, har visst inte skrivit sen i början av maj och lite har hänt sedan dess:
- Skiva 16 maj!! Det roligaste jag varit med om tror jag. Helt unforgetable!!
- Förkylning 4 dagar
- Igår vrickade jag foten längst bort på rösjörundan..på nästan samma ställe som förra gången i mars..ska aldrig mer springa rösjön, eller så kanske det är dags att börja köra seriös fotstyrka?
- Den mesta tiden har tyvärr ägnats åt skolan, fy faaaaaaan vad skoltrött jag är!!

Jag vill så gärna springa bana idag, vi får se..foten känns ganska bra, jag kan gå på den och svullnaden har gått ner från tennisboll till pingisboll!


kram matte!


Zombie..

Jag går runt och känner mig som en zombie. Jag känner mig apatisk. Snart ligger mina lärare risit till. Jag behöver energi. Vartifrån? Ikväll tänker jag skita i allt. Jag ska ge mig ut och tänka. Bara jag.

kram matte!

Barnvakt!

image292image290
image291

kram matte!

1 maj!

Jag har aldrig tyckt om 1 maj. Allt är så dött.
Igår kom jag hem till Askersund vid 18 tiden. Älskade Farmor och Farfar besökte oss. Vi grillade hamburgare och kollade på motorcykelkortegen (tradition). Kvällen blev lugn. Jag hyrde filmen "Solstorm" och den kan jag rekommendera!! Ännu en film med gud/religon som huvudämne. Beckfilmen "I guds namn" har samma tema. Väldigt intressant tycker jag.
Nu på morgonen har jag varit barnvakt. Klara, Ida och jag har målat och lekt med tågbanan för fullt. Nu ska jag ut och springa.

kram matte!

RSS 2.0