Lördag!

Det var en fantastisk begravning igår. Det var mycket intryck och känslor. Många tårar men även skratt. Otroligt mycket folk. Jag hoppas Elina är stolt. Fredagen den 19:e September 2008 kommer för evigt finnas kvar.

Det kändes väldigt skönt att Tessan och Frasse sov över. Vi hade en så mysig kväll man kan ha efter en dag full av sorg. Sitter på jobbet (ska snart slå upp portarna) och längtar tills jag får komma hem och träffa dem igen. Först ska jag njuta av en arbetsdag tillsammans med Simon och Åsa. 

kram matte!

Kommentarer
Postat av: Moster Cilla

Det är härligt attläsa i er blogg om Elina, vi saknar henne alla och har fällt många tårar under den gångna månaden och gör fortfarade när vi ser henne på bilder eller påminns om episoder. Men vi skrattar även när vi tänker på henne och allthon sagt och gjort. Hon skattade er högt och pratade bara gott om er alla. Nu är hon fri från smärta och får springa obehindrat på de himmelska löparbanorna som är perfekt preparerade. Vi får minnashenne med glädje och bevara henne i våra hjärtan.Kram från Elinas moster Cilla

2008-09-30 @ 11:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0