Måndag!

Ja, då börjar måndagen närma sig sitt slut. Jag steg upp vid 08.30 och sprang. Efter det smakade frukosten otroligt gott!! Sen var jag trött ett par timmar..kollade på Bondfilmen Casino Royal. Den kändes lite kort, jag ville se mer!
När jag är hemma vid lov och när mamma och pappa jobbar ligger det alltid en liten lapp på köksbordet:
Godmorgon. Plocka ur diskmaskinen, bädda alla sängar och gå ut med hunden. /Chefen! Alltid lika kul :D
16.00 var det dags för dagens andra pass..lite längre distans denna gång och det kändes bra förutom mina lår. Har sån jäkla träningsverk. Jag var på konsum och handlade nyss och jag kan knappt gå..ibland viker sig benen. I trappen får jag gå ner baklänges. men, träningsvärk är den bästa värk. 
Mamma och Pappa har hakat på GI trenden. De ska köra den i två veckor och sedan eventuellt fortsätta. Till middag idag åt vi någon slags chili con carne med råris..smakade ganska bra faktiskt!
Imorogn ska jag hjälpa till lite på pappas jobb. Jag ska byta däck på hans tjänstebil och skriva julkort till hans anställda. På tal om pappas jobb så vill han köpa 30 salamikorvar (om vi nu ska sälja det på löpet) och ge till hans anställda som julklapp, bra va? Jag ska även få in ett backpass under morogndagen..hoppas att mina lår pallar det.
Nu blir det till att kika runt på internet och sedan bara slappa framför tv och lägga sig tidigt..

kram matte!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0