Fredag hela veckan!!

Just nu kollar jag på fredag hela veckan hemma hos ankan..innnan det IDOL och om inte andreas åker ut..aaa!!
Nästa fredag denna tid befinner jag mig i globen..IDOLFINAL!!
Imorse körde vi vattenlöpning..det när tråkigt..det ända jag tänker på när jag kör är simningsstafetten man kör efteråt. Efter vattenlöpningen bar det iväg till skolan..en väldigt intressant film om August Strindberg, funderar på att gå och besöka hans museum på drottninggatan. Knodd, I know! Sedan ensemble A..nu sitter våra låtar bra. Jag kör trummor på ena låten och sjunger den andra. Den jag sjunger är den bästa låten, en svängig blues..haha!!
Jag är som ni säkert förstår hemma i Askersund..för första gången sedan lovet, det är underbart!!! Imorgon blir det:
-julkalendern!
-Långpass!
-Innnebandyderby!
-keyboard och gitarrspelande!!
-hmmm...??


kram matte!

Torsdag!

Hola! Idag har jag som vanligt haft en intressant naturkunskapslektion. Vi odlade bakterier..eller kollade var någonstans det finns bakterier..och det var sjukt mycket bakterier på den där snurrgrejen i matsalen...så en uppmaning till rudbecks elever: ta inte på snurrgrejen när ni går ut från matsalen.

Nu är det dags för träning: långintervaller. Det regnar och är ett riktigt höstrusk, extra härligt alltså!!

Imorgon ska jag åka hem...skönt!!


kram matte!


Tisdag!

Har nyss kommit hem från banpasset i Sätra. Det kändes bra..kunde trycka på de sista och kände att det fanns mer att ge! 20x150m
Imorse hade jag matteprov och jag är lite besviken för ett tal vet jag att jag gjorde fel på..usch jag får inte slarva! Det var verkligen en urladdning..var svårare än jag trodde. Efter provet ännu en intressant lektion om bakterier på naturkunsapen. Ska jag bli lärare ska det blir i idrott och naturkunskap/matte.
Nu ska jag pluggish svenska med Jossan och vi hade tänkt åkt till maxi och plockad ihop en godispåse..men det är så kallt så jag tror det får bli popcorn!! det är gott det med!!

kram matte!


Söndag!

Hej hopp! Idag sov jag till 09.30, en  halvtimme efter befann jag och Frasse oss vid studio Norrviken. Där körde vi ett spinningpass och efteråt mage och ryggstyrka..usch..jag underskattade detta pass. ´Tänkte innan att ok..jag får väl larva mig igenom detta men en riktigt workout!! Efter passet åt jag frukost som smakade riktigt gott..mmm!
Nu ska jag väl försöka motivera mig till plugg..

kram matte!

Promenix!!

Igår gick jag och Frasse en promenad i solen. Här får ni ett smakprov från förberedelser med långkalsonger till...
image257
image258
image259
image260
image261
image262
image263
image264

kram matte!

Fredag!

Tog emot lite att gå upp 06.45 idag när man egenligen kan sova timmen längre. Begav mig efter en stressig furkost mot Bosön och sitter nu i bibblan på Bosön efter en god lunch. Man får välja mellan 4 olika rätter men idag kombinerade jag såhär: pastan från en rätt, pepparbiff från en rätt och guacamole från en rätt..smart! Det var riktigt gott. Har pluggat effektiv en halvtimme men kände för att göra annat. morgontesterna gick väl ok. 4x4 min på bana och jag fick hålla igen för att inte springa för fort. Det är ju positivt att man känner så. Det kändes litr skönare att springa på banan jämfört med löpbandet. På testschemat idag stod det inte att det skulle vara maxtest så hade ställt mig in på det så efter intervallerna var jag nöjd. Sedan sa han.."sen går vi ner till bandet och så får du göra ett maxtest"..blev lite jobbigt då jag inte ställt mig in på det. Men jag försökte tänka..nu jävlar 9min ska jag klara..(gjorde 8 och 50 i tisdags). Han sa att vi gjorde maxtestet för att jag ska ha gjort samma sak inför tröskeln..egentligen har jag redan kört maxtest med de två olika utrustningarna..iaf, idag gick det inte riktigt lika bra..körde på ett annat band än förut. Vet inte om det var viljan som inte fanns eller om jag inte är 100% fysikt?  Känner mig fortfarande seg/trött och om en halvtimme är det dags för 30min tröskel runt, runt, runt, runt. Funderar på om jag har något i kroppen..det är säkert inbillning. Det är synd att jag ingen kan ta kort..för det ser nog rätt komiskt ut när jag springer varv för varv med en mask och slangar..Det ska bli kul att  få resultaten sen iaf.
Något som jag tycker är tråkigt är att jag missar SACO mässan som är idag till 16.00..ingen chans att jag hinner. Jag hade sett framemot den mycket..men jag bad Frasse ta lite lappar med information som handlade om: utlandsstudier, reseledare, aupair, idrott..
En helg har vi också framför oss. Egentligen kan jag åka hem till family i helgen men stannar kvar...vet inte varför? 

kram matte! 

Onsdag!

Idag hade jag ensemble A på morgonen..en musikurs. Alla verkar/är skitgrymma och jag vet inte om jag är tillräckligt bra för att gå kursen. Jag vet att jag kommer utvecklas, men frågan är hur lång tid det tar? Jag ska gå några lektioner till sedan får vi se..har pratat med syon och det finns alternativ. Ett väldigt soft och skönt alternativ..kommer kanske inte behöva gå i skolan alls det blocket (100p)..men vi får se..skulle vara tråkigt att inte gå ensemble för musik är så kul..fast inte om man är ett snäpp efter de andra.
Bra distans idag med Oliver..vi turades om att avreagera oss på allt mellan himmel och jord. Det märktes även på tempot som var riktigt bra. Efter det blev det styrka.
Annars har jag pluggat lite grann..finns ändå inget annat att hitta på här. Det är uttråkande..men jag tror jag måste lära mig att det inte behöver eller måste vara tjo, stimm och fart hela tiden. Jag behöver nog lugnet mer än vad jag tror.

kram matte!

Monday evening..

Nu befinner jag mig inom löpargymnasiets väggar..åt en god middag och tills nu har jag läst Gunde Svans biografi. Jag slukar den verkligen..om jag läser på kan jag ha läst ut den på ett dygn. Gunde var en otrolig skidåkare och tävlingsmänniska...inspiration. Han skriver många citat som sätter sig. När jag sprang idag ekade citaten i min hjärna. Jag kan verkligen rekommendera boken!!
Imorgon börjar jag en ny kurs i skolan: ensemble A..fortsättningskurs på estetiskt verksamhet musik. Hoppas gruppen är bra för i ettan var min grupp horrible!!! Jag hoppas det blir så att man ser framemot de lektionerna..det var ju därför jag valde kursen.
Musik ska byggas utav glädje..a gläääädje bygger man musik!!

kram matte 

Tisdag: bosön!

Ännu en tidig morgon..det som strörde mig mest imorse var kocken (patrik). Eftersom jag var tvungen att ta en tidigt pendel skulle jag vara tvungen att stressa i mig frukosten. Så jag gick ner 06.50 och knackade på bakdörren och frågade snällt om jag kunde få gå in till frukosten lite tidigare..då typ röt han åt mig "jag är inte klar"..då sa jag "men kan jag få med mig en brödbit?".."nej, jag är inte klar förens 10min". Han var nog väldigt morgontrött. Det är konstigt, förut var det Patrik som var snällkocken och Olof som var elaka kocken (I ettan var Olof hemsk)..men nu är det tvärtom. 
Nu befinner jag mig på Bosön igen..trivs bra här..skulle vilja jobba här. Testerna imorse var samma tester som i fredags. Och jag hade bättre testresultat nu. På 4x4 min hade jag 6 slag mindre vid varje intervall, jämfört med i fredags. Maxtestet gick också bra..förra gången "klarade jag" 8 min och 15s och idag 8min och 50s!! Efter så började han babbla massa värden..typ 4.235 och 67...har inte så bra koll på det där, men jag får nog en sammanställning på fredag så jag och Patrik kan gå igenom det där. Tröskelfart för mig är 3,30/km och inte 3,40/km som jag sagt till en massa.  
Efter passet tog jag en dusch och såg att det fanns en bastu och simhall här..så efter passet om cirkus 3 timmar blir det bastu!!! Efter duschen begav jag mig till cafeterian för att köpa en banan och då hamnade jag bakom en massa tanter i kön. Jag tycker det är så kul att lyssna på andra och så här lät det: "åh, undra om jag ska ta en kanelbulle? Jag brukar alltid annars ta en sån där fullkornssmörgås. En kanelbulle låter gott, fast jag har hört att det ska vara onyttigt. Fast kanel är ju en nyttig krydda. Jag får väl peta ut kanelen och äta den då"..då började alla tanter asgarva. Men hon tog ingen kanelbulle utan sin traditionsenliga fullkornssmörgås. Där ser ni Frasse och Sanna, fullkornshysterin har också nått ut till tanterna. 
Oj, idag hade haf verkligen inte skrivkramp. Nej nu ska jag läsa lite om språkhistoria, sjukt intressant faktiskt! Fst jag kan inte hålla mig borta från Gunde Svans självbiografi som jag fått lånat utan Klas klättermus.

image159

kram matte!
  

Hemlängtan!

Just nu har jag en hemlängtan..jag vill öppna dörren, mötas av mammas öppna famn. Jag vill känna lukten av familjemiddag och slickas på munnen av min voffsing Izor. Jag vet inte men det är något som trycker..inombords..det känns inte som om det är hemlängtan. Hoppas jag kommer sova inatt..imorgon väntar tester igen.


kram matte!

Mönstrat!

Hej hopp..idag gick jag upp ur sängen efter en sömnlös natt klockan 05.50..pallrade mig till malla silfverstolpes väg och åkte mot pliktverket, mönstring på g. Eftersom jag inte sovit så var jag bajstrött..
mönstringen började med information och lite filmvisningar. Då började jag fundera.."fasen, jag ska ge allt på testerna för att få det högsta värdet på allt..det kanske är rätt kul att göra lumpen ändå"..innan hade jag fruktat att jag skulle behöva göra lumpen för att det skulle förstöra en del..men jag bytte alltså inställning. Det var en rad olika tester man skulle göra: inskrivningsprov (logik, svenska..), psykologprat, läkarundersökning, konditionstest, styrketest..det skulle pågått hela dagen, egentligen! Men jag fick börja hos psykologen och hon kunde efter 20 min konstatera att jag var helt sjuk. Jag rullade in mig i hennes vinröda matta och sa att jag var en koldolme. Nejdå..men det kanske skulle funkat också? Seriöst nudå..vi pratade en stund och gick igenom hälsodeklarationen och där hade jag skrivit att jag lider av sömnbesvär (vilket jag också gör) och det var en av anledningarna till att jag slapp. Så min mönstring blev nog rekordkort! Jag var klar 09.15 och fick därefter vänta en timme på någon sammanställning. Därefter fick jag en matkupong och åt potatismos med köttbullar på en sunkig pizzeria. Snacka om snylta!! Men mönstringen satte ändå sina spår..den tidiga uppgången + brist på sömn har gjort mig medvetslös ungefär. Fy fan vad trött jag är!
Men något positivt är att jag hinner med både matte och naturkunskapslektionen!!Jag skulle ändå inte klä i grönt..


kram matte!


Intressant!!

Jag läste nyss http://gnissim.blogg.se blogg..det är Mikael Röjerås. Måste erkänna att du skriver riktigt bra micke, underhållande!! Men, mindre underhållande var att frassematte inte var länkade på det där i lägget med länkar..fy skäms. Och, det stod att det var fiemma som introducerade oss löpare in till bloggvärlden först..men så var icke fallet. Vår blogg startades den 10 februari 2007..fiemmas 13 februari!! Sen att fiemma skriver mer, har fler besökare det är en helt annan sak. Rätt ska vara rätt..vi var först!!


kramelikram


Lördag!

japps..då var det lördag! Har bestämt mig för att göra så lite som möjligt denna helg..skönt. Sov till 10.00 idag..sen skickade jag iväg ett mail över atlanten, avslöjar inget mer :D Sedan sprang jag långpass..kändes ok..körde ju faktiskt ganska tufft igår på testerna. Nu sitter jag och Mickan vid datorerna och har tråkigt, men snart ska vi till ica maxi och handla + att lämna in och få pengar för de läskbackar vi inte sålde igår på discot. Discot blev väl ingen jättesuccé..men vi lär oss av misstagen och nästa gång vet vi hur vi ska göra för att locka mer folk. 
Kvällen ska ägnas åt TV..svensson svensson, babben och co! Ska laga en god middag också..

kram matte! 

Bosön igen..

Ja, då har jag avnjutit en lunch..mycket god. Jag fick tíll och med sällskap av en orienterarkille. Han hade gått på orienteringsgymnasiet i Sandviken och pluggar nu på handelshögskolan...har var trevlig och pratglad! Om en timme dags för 30 min tröskeldistans..i den fart som förra testerna visade (ev.) var min tröskelfart..dvs fart precis innan mjölksyra nivå. vet du vad Mary? Jag snodde en massa roliga tepåsar från lunchen som du kan få...din gratistoking!
Fasen vad snabbt denna vecka har gått!!! Nästa vecka kommer jag knappt allts vara i skolan..mönstring måndag och sedan testerna här igen på tisdag och fredag..wiee! Snart är det jul..

kram matte!

Bosön!

Hej mina vänner..jag befinner mig just nu på ett biblitotek på bosön. Jag har precis avslutat dagens första fysiologiska test. Jag sprang 4x4 min i olika farter och efter det vilade jag 10 min för att sedan köra ett maxtest. Det var jobbigt..skulle springa så länge jag orkade..men de stoppade efter 8min, kunde fortsatt en bit till. Nu väntar jag på nästa test som är 14.30...ska äta lunch nu sedan ska jag läsa massa roliga tidningar och böcker här på bibblan. Lunchen är förhoppningsvis godare än skollunchen! Det ska bli spännande och se mina testresultat..de tog järnprover innan testet och jag hade ganska normalt..vad nu ganska normalt betyder??

kram matte!

world cup!!

Så nu börjar onsdagen närma sig sitt slut. Onsdagen har varit kanon..inte den sista kvarten men det återkommer jag till. Efter school blev det en distans och lite bålstyrka sen for jag, emmy, fia, frasse och micke in till stan för att träffa lisa blommé..vilken tjej! Hon är våran USA rådgivare..mycket inspirerande. Av en slump råkade hennes man jobba som massör för det nya zeeländska simmarlandslaget och det är ju world cup i simning i sthlm just nu...så vi fick gratisbiljetter dit. Therese Alsammar, stefan nystrand m.m...riktigt kul!! Det var toppen alltihop!! Men just nu är jag irriterad..eller så är det jag själv som tagit på mig för mkt? vet ej, men förbannad är jag!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nu ska jag sova efter en toppendag..trots allt!


kram matte!


Onsdag!

Dagen började med en härlig morgondistans, därefter skivstångsstyrka och frukost. Nu sitter jag som vanligt vid datorn och kollar runt lite..återhämtar mig. Snart är det dags för min enda lektion i skolan Svenska och därefter ska jag och Ida göra "reklam" för discot vi ska ha för åk 4-5 på fredag. jag känner att jag tar på mig för mkt nu..det är mycket at tänka på. Jag får nog droppa av mig en del uppgifter som jag tycker andra borde göra eller hjälpa till med. Men allt slit lönar sig, eller hur? Det visar sig sedan..
Ikväll ska några kanske blivande USA resenärer träffa Lisa Blommé på något fik..ska bli kul. Ska fundera lite under dagen så jag kan komma med bra frågor..men innan mötet med henne ska jag springa distans.
image161


kram matte!


Tisdag!

Jag måste börja med att tacka dig natta för svaret på min fråga jag ställde förra inlägget!! Du är så smart du..
Igår struntade jag (skolkade) från naturkunskapen och imorse från dubbeltimmen i matte..vad händer med mig? haha..nej men jag har redan gjort klart repetitionsuppgifterna som ska vara klara..så jag sov länge och åt egen frukost. Nu är det dags för sätraträning..jag har sett framemot det ett tag nu. Det är bara så kul..springa fort och resan dit..det är sammanhållning och alla peppar varandra..sen sitter man nöjd/missnöjd, fast slutkörd, i bilen på hemvägen och äter mellis..jag kommer sakna sätraträningarna på tisdagar efter löp..snyft!
Jag sitter här med Tessan och vi funderar på att åka och fika ikväll..vore väldigt kul..men ofta blir det så att man bestämmer något som inte blir av.


kram matte!


Måndag!

Ja, då är vi igång i skolan igen. Dock tror jag denna måndag blir soft..för att nu har jag håltimme och sen ska jag, mattias karlsson, kanske skolka för att det inte ska bli så stressigt med träningen. Men vi får se..
Jag har en fråga..varför blandas inte karamellfärg med olja? Jag vet att karamellfärg inte är fettlöslig men jag nöjer mug inte med de svaret. Jag vill veta exakt varför!! Jag frågade mina naturkompisar men de visset inte så jag får googla lite nu. 
Helgen var grymmt skön men gick väldigt fort!! Det roliga är att alla känner likadant!!

kram matte! 

söndag!

En mysdag idag. Jag sov länge och sedan har jag kollat in lite jobb och sökt lite och sådär..skrivit ett cv.
Sedan åt jag en väldigt godlucnh..laxfilé med couscous, ugnsgratinerad paprika och till det en avokadosallad.
Nyss kom jag hem från stinsen där jag köpte farsdagspresent. Jag köpte även en massa prydnadsgrejer till mitt rum (efter att ha fått nåt slags ryck imorse)..ljus, fönsterlyckta, blommor, krukor..för sammanlagt 250kr. hmm..men nu är det iaf mysigt! Nu skall jag kila in i mitt rum och läsa..sedan skriva träningsdagbok för november samt fixa ett mentalt träningsschema.

kram matte!

Lördag!

Lördagen har varit bra hitills men än är den inte slut. Jag har sovit väldigt länge..nästan 10 timmar!! Efter min härliga sömn sprang jag långpass tillsammans med den härliga snön!! Kändes ok..fick låna Fias ipod eftersom min är slut på batteri. Efter passet träffade vi Roschi och åkte in till stan..fikade och Frasse kom hem med ett par skosnören och hudkräm för hans eksem. Nu ska jag göra en av Frasses inlämningsuppgifter tror jag eftersom jag lyckades bli pluggfri i helgen..någon religionsuppgift om New age.

image233
mmmm...sexig va? hahahaha

kram matte!


Slut för idag!

Då är skolveckan slut! Nu ska jag vänta på de andra som går i skolan och sen blir det shopping på ica maxi..

För några helger sedan var några av mina vänner från askersund här..
image254

image255
image256
gud vad spinkivinki jag ser ur här..

kram matte!


Friday morning!!

Yes..fredag! Den här veckan har bara susat förbi. Om cirka en timme ska kan bege sig till väsjöbacken och kötta upp för den några gånger..detta brukar vara ett av de hårdare passen vi kör men jag vill ta det lite försiktigt nu efter förkylningen..
Ikväll blir det förhoppningsvis middag + idol + massa mys hos Halvarssons..åhhh vad jag har saknat julgransskulan :D
Igår åt vi ärtsoppa till middag...det kändes sen..


kram matte!

Torsdag - jippie!

Nu lägger jag ironin åt sidan och ska berätta två roliga nyheter.

1. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit i den här bloggen om rädslan för English B..men den rädslan har nu bytts mot ett gott självförtroende. Idag pratade jag och min lärare Ann "mid-term-talk" och hon visade mig mina general test resultat. Jag hade VG på reading/vocabulary och VG+ på uppsatsen. Det som satte käppar i hjulet för ett MVG var mitt mindre bra ordförråd och prepositioner. Men om jag skulle slipa på det så var ett MVG inte allt långt borta...jag blev nästintill chockad när jag satt där och pratade med henne. Om det är någon av våra cirka 20 trogna läsare som är experter på prepositioner så kan ni kontakta mig..
2. Jag satt och skrev min träningsrapport för Oktober och kunde konstatera att den var den bästa månaden hitills..om man räknar antal km och pass. Känslan på passen har dock varierat men passen har ändå genomförts mer än godkänt.
Nu är det snart träningssamling..jag vet inte om jag ska träna. OM jag ska träna blir det något lätt..styrka el. jogg. Ska höra med Patrik först..
Jag känner för att göra något skojsigt..har pratat i en ganska lång period om att vi bör åka in till stan och fika eller gå ut och äta..men ingen nappar..har inte fiktat ute sen jag vet inte när. I helgen ska jag iaf tvinga med mina löparvänner på äventyr..
image237

kram matte


torsdag- fyfan!

Fan vad mycket det är i skolan nu. Herregud, jag har tre lektioner idag. Nu har jag bara 15 min rast. Ikväll blir det plugg, plugg och plugg för imorgon har jag 2 grejer i skolan. Lunch C och hämta mellanmålet B..fy fan!
hahahahahahaha..ironi..ingen nämnd ingen klämd.
Idag är jag mycket bättre..snorproduktionen är inte lika stor och jag kanske till och med kan träna..eller nej!
Jag är i behov av att prata..prata ut riktigt. Jag kan inte sova om nätterna..varför? Jo, mycket tankar..om det mesta. Men jag kopplar ändå av så jag är pigg nu.
Nej nu måste jag gå 50m till naturkunskaplektionen..det är synd om mig..haha!

kram matte!

Förkyld!!

I hate this...förkylningar. Att bo på löpargymnasiet och vara sjuk är hemskt. När alla drar på sig löpardojjorna redo att ge sig ut på ett pass sitter jag vid datorn och snorar. Men det som är värst är att detta är min nionde sjukdom 2007. 9!! Jag som förut aldrig var sjuk tidigare har varit mer sjuk detta år än alla mina 18 år!! Jag önskar att någon kunde sätta fingret på vad det är som orsakar alla förkylningar?? Nu kan ingen säga att det är tillfälligheter..för är man sjuk en gång i månaden så är det något som inte stämmer. Kosten kan vi räkna bort för äter gör jag..för mycket träning, stress, press?? När man är sjuk fattar man verkligen hur mycket man gilar att springa för jag saknar varenda löpsteg!!
Om jag ska skriva något positivt med livet och dagen så kan jag meddela er att det går väldigt bra i skolan nu. Jag surfar på en våg..flow!! Det får man glädjas åt. Imorse hade jag sovmorgon och sov till 09.00..so nice. Nu väntar vi på middag och sen ska jag försöka ragga någon för att hitta på något kul...vad som helst: fika, spel, film..bara man kommer ihåg det sen. Så det inte blir som en dag i mängden!


HIttade Lisa Blommés blogg..Lisa är en elitlöpare och hon skriver väldigt bra. INSPIRATION!!


kram matte!


Tisdag!

Nu är det snart dags för middag..fiskmiddag som vanligt på tisdagar. Åt fisk i skolan med så ingen kan klaga på att jag inte äter fisk. Idag slippade jag träningen för att min lätta förkylning inte ska bli värre. Jag var på hälsokostbutiken nyss och skulle kolla runt lite bland överskattade kosttilskott och fnysa..men en knäpp på näsan fick jag när jag lämnade butiken 260kr fattigare. Jag köpte en stor flaska mivitotal som är ett flytande kosttilskott med alla världens hälsofrämjande vitaminer, mineraler, aminosyror osv..jag har tagit det förut och vi på löpet har blivit rekommenderade att ta det. Jag är ju typ sjuk mer än jag är frisk (liten överdrift kanske)..så nu ska vi se om detta kan hjälpa mitt svaga immunförsvar att orka stå emot de påfrestningar som jag utsätter mig för via träning och bacillusker från folket här. Men 260kr är mycket pengar..men är man desperat och lättpåverkad så kan en hälsotant lura i mig vad som helst. Hon mata på mig med massor med annat också..ta det här när du blivit frisk sen och det här, och det här..men då tackade jag snällt nej. Jag var också inne i matbutiken och köpte muffinsformar för jag ska baka kladdkakemuffins!!
Ikväll väntar alltså bak och lite plugg..språkhistoria på svenskan är sjuk intressant!! faktiskt!! Först ska jag dock avnjuta ännu en fiskmåltid..

adios, matte!

Måndag..

Då är långa måndagen över snart..Hunnit med skolan + skivstångstyrka idag. Det blev ingen distans för jag känner mig inte riktigt 100%. Skönt att jag var frisk under lovet..hoppas att det inte bryter ut någonting nu.
Det var lite trist att gå till skolan igen..har inte så mycket plugg..lite smågrejer som man kan göra i sista-sekunden innan lektionen..skönt! Kommer nog tillbinga större delen av kvällen här framför datorn. Ska kolla om det går något bra tv-program också!
Usch jag sov inge bra inatt..man har sovit så länge vissa dagar på lovet så man har vänt lite på dygnet. Hoppas det blir bättre sömn inatt. Jag var ju verkligen inne i ett flow vad gäller sömn, får inte tappa det!!

kram matte!

Lördag!!!

Idag har jag inte hunnit med så mkt..men jag har gjort det viktiga: långpasset på 20km. Det flöt på bra. Sammanlagt denna vecka måndag-lördag har det blivit 90km. I början av veckan kände jag mig grymmt sliten pga träningsvärken i framsida lår som kändes som knivhugg. När man annars brukar längta efter nedförsbackarna så var det de jag fruktade mäst av allt på distanserna. Men som sagt nu i lsutet på veckan har det gått bättre..
Nu har jag en superkväll framför mig..tacos och tv med familjen..kan det bli bättre. Hoppas det blir grädde på moset efter detta härliga looov!! Mitt sista höstlov!!!
image252
trevlig lördagskväll...
image253
önskar matte!!

tränat!

Nu har jag tränat med Lukas. Vi körde styrka och sen 10km distans..det gick bra! Snart är det middag sen blir det idol med chockladpraliner från Venus choklad, vår egna chokladfabrik här i askersund. Frasse och Yees vistelse här blev lyckad men lite kort. Det blir säkert fler tillfällen..

kram matte

Körkort!

Frasse har äntligen fått hämtat ut sitt körkort!! Här ser vi det:
image251

Judiladi.. lite morgontrött tror jag(/Frasse)

YEE OCH FRASSE!

Nu är Frasse och Yee hemma hos mig. Igår var vi i gustavsik och badade hela dan..sedan sprang jag och Frasse intervaller. Sedan var vi så trötta så vi gick och la oss snabbt,
Nu sjunger vi singstar och har ätit frukost. Snart ska vi till torget och fika..

image248
Yee sjunger! Frasse blir lyrisk!!
image250
Jag sunger..

kram från matte, frasse och yee.

RSS 2.0