Jag fryser ihjäl!!

Jag följde med mamma (som ska träna inför vansbrosimmet) till Hagabadet. Fy fan vad kallt. Jag simmade 250m sedan blev det för kallt. Jag fryser fortfarande!!
Dagens andra pass gick bra. Men jag tror inte jag kör samma runda som jag gjorde idag på ett tag..kommer bara hetsa tiderna ner. Idag hade jag 38.40 på milen..kanske lite för snabbt för vanlig distansträning?? Efter distansen blev det bålstyrka..härligt!! Jag älskar känslan efter att ha kört mycket bålstyrka!!

Det blev ingen Örebrotripp. Min abstinens försvann!! Ikväll vill jag hänga med brorsan..troligen blir det fotboll framtill midnatt. Jag älskar att titta på eftersnacket!!


kram matte!


Amanda Jensen!!

För er som inte har lyssnat på Amanda Jensens nya album, gör det!! Köp den, eller gör det olagliga: ladda ner!!


Our last goodbye - Amanda Jensen!!

kram matte!

Tisdag!

Jag vill ha ett friidrottsspel på datan NU!!! Jag har riktig abstinens!! Jag älskar friidrottsspel. Jag ska nog åka in till örebro sedan och köpa nya OS spelet. Jag har spelat sönder OS i Athen spelet. Jag försökte också ladda hem det men det var något skit med det. Älskar att peppra!!

Förutom att haft abstinens har jag idag sprungit 30min, ätit frukost och blivit förbannad på att inte Athenspelet fungerar. Jag har inga direkta planer för dagen. Ska köra pass 2 efter lunch någon gång, det blir 50min distans och bålstyrka. Har fasen inte kört styrka på två veckor. Sedan eventuellt Örebroresa för att köpa spelet, pilatesboll och balansplatta. Jag längtar tills jag installerat det  nya OS-spelet. Då kan jag koppla av och försvinna in i den olympiska världen!!
 
kram matte!

Hemmafru..eller hemmaman!

Ännu en härlig måndag har lagts till samlingen. Frågan är om man uppskattar 08.20-16.00 skola mer än sommarlovsmåndagen som har sett ut så här;

11.30: vaknade
11.30-12.30: frukost vid köksbordet med nerikes allehanda.
12.30-14.00: promenad med hunden, hoppade in på konsum för att köpa rågmjöl, grahamsmjöl, jäst och fikon.
14.00-15.30: träning, distans 15km.
15.30-17.30: matlagning. Senare anslöt minä kära familjemedlemmar från sina respektive jobb och vi avnjöt min suveräna middag.
17.30-18.30: städning. dammsugning och skurning.
18.30-20.00: brödbak. Fruktbröd..mums!!
20.00-21.00: bokning av flyg och tågbiljetter till och från göteborg. Fixa flyg från gbg till sthlm  för bara 200kr!!!!
21.00-22.00: kvällsmat (nybakta brödet!!)
22.00- ?: surfning..laddade ner OS Athen spelet..jippie!!

 Detta blogginlägg skulle jag kunna använda som kontaktannons..vem vill inte ha en karl som kan städa, laga middag och baka bröd??

kram matte!


Helgen över!!

Helgen är över. Det blev en bra helg. Jag är nöjd med fredagens lopp men dagens lopp..njaa. Med en öppning på 61,5 på 400m blir det inga stortider. Jag fick nöja mig med 2,00.47..men en seger som tröst och visserligen nytt utomhusspers. Låg i rygg på först någon huddingelöpare och sedan Wilcansis (jag ger mig inte på någon stavning) innan jag vid 200m stack iväg mot seger. Jag är fortfarande obesegrad på 800m under 2008..haha! Robin Rohlen och co. vågar väl snart inte möta mig.

Nu blir det till att sova och ladda inför en ny hektisk vecka..undrar om det blir tv eller bok imorgon..soffa i alla fall!!


mina segrar..hinder och 800m
Helgens skörd. 2 guld. Det ni ser i bakgrunden är Flemingsbergs tågstation.

kram matte!


Personligt rekord!!

Sitter hemma i Jossans pappas lägenhet, väldigt mysigt!! Det blev pers idag med cirkus en halv sekund. Kanske inte låter mycket men det ska sägas att jag sprang helt själv i täten, jag vann till slut med 20s. Det var väldigt skönt att springa min snabbaste tid på två år trots sololopp och säsongsdebut!! Nu ser jag framemot 800m på söndag!!

godnatt matte!!

Fredag!!

Nämen!!!
jag har förgäves kämpat med DVD br'änning sedan jag vaknade vid 10. Jag vill bränna en film jag laddat ner..men det går inge bra!! Jag kanske inte ens har brännare på den bärbara? Ska kolla upp det..

Imorgon åker världens bästa kompis till blekinge i 7 veckor!! Vi som skulle kunna ha en trevlig sommar tillsammans..snyft!! Hur ska jag klara mig utan våra promenader på kvällarna med avslutande mellanmåål?? Annika är världens bästa vän..så enkelt är det!!

Matglad posare!!!

kram matte!


Torsdag!!

Hola amigos!! Lata sköna dagar bara sveper förbi. Imorgon ska jag intge vara lat för då ska jag tävla. 2000m hinder Huddingesspelen. Träningarna denna vecka har gått bra men jag är lite osäker på var jag står, det är ju tävlingsdebut. Mina tankar är inte riktade på loppet..faktiskt..utan istället på boende. Jag vet inte var jag ska bo lördag till söndag (ska springa 800m på söndag). Jag får fila på det nu.

Shit vad jag har sovit denna vecka. Runt 10.30/11.00 har jag vaknat varenda dag och ändå går jag och lägger mig runt midnatt..men I need it!!

KOLLA IN FILMEN FRÅN FÖRRA INLÄGGET!!

Kram matte!

Jag borde bli filmproducent!!

Igår tillbringade jag dagen tillsammans med Annika och Tove. Vi gick långpromenad med Annikas hund cookie. Efter det hade vi ingenting att göra..vi bestämde oss därför att göra en film: FÄKTNINGSFINALEN!! Jag har även med bloopers! NI MÅSTE SE FILMEN!!



kram matte!

Frukost!!



Ovan ser ni min extremt goda frukost jag åt idag!! Det är en grötmums, omelett och vatten.

Gröt: ½ dl havregryn, ½ dl rågflingor, 1 mosad banan, 2 msk krossar linfrö.
omelett: rödlök, körsbärstomater, ägg, mjölk, svartpeppar, havssalt och persilja.

vatten: vatten från kranen

Nu sitter jag och äter lunch. Jag såg i frysen att det låg en färdigrätt från dafgårds, men jag svepte i ordning något mycket bättre. quinoa, kidneybönor, russin, körsbärstomater, solroskärnor, små bitar av korv. mums!!

kram matte!



Måndag!!

Det är måndag morgon och solen skiner!! Mamma och pappa jobbar, jesper är i skolan och jessica är någonstans. Jag sitter ensam hemma och försöker fundera ut vad jag ska göra idag. Detta är min första sommarlovsdag och jag börjar redan känna rastlösheten komma smygande. Jag ska kila ner till stan på lite ärenden. Jag ska leta igenom vårt bibliotek efter bra böcker och sätta in pengarna jag fick från alla släktingar på banken.

Jag måste verkligen ha något att göra i sommar. Jag kan inte bara göra ingenting!! Jag har tänkt starta något projekt, något som är avkopplande och roligt på samma gång. Har ni några förslag???

Ha en skön sommardag!!!

Landat!

Nu har jag väl hunnit landat lite grann iaf. Sitter och skriver detta inlägg med min nya laptop, nice!! Den är väldigt pigg och av märke DELL för de som är intresserade. Gårdagen var härlig. Folk kom och gick från 15-23..fick finfina presenter. Massa pengar (måste hålla hårt i dem), laptopen, krocketspel, feta kokboken, vinglas och ölglas (pik eller?), filmer, blommor i mängder.

Idag tog jag bilen till Hallsberg för ett träningspass på deras allvädersbanor. 3x1000m hinder med 3 minuters vila. Jag vill inte avslöja några tider med det skiljde bara  sekunder från den bästa och den sämsta. Jag har ingen aning om tiderna jag hade var speciellt bra, men det är ganska skönt. Jag tyckte det mest kändes som ett kom-igång-hinderpass eftersom det var mitt första. Tekniskt sätt kändes det inge bra..jag vågade i alla fall passera med "fel ben" vilket är positivt, nu ska det bara göras bra. På fredag väntar tävling i huddinge och jag hoppas på en tid nära pers. Hoppas att formen från i vintras kan smyga sig fram nu!!

Annars idag. Varit med min underbara vän och syssling Karro. Vi tog en glass i hamnen. Vi drog hem till  mig och spelade vem vill bli miljonörspelet på dvd och kollade på blues brothers..ok film men grymmt bra musik!! Love blues..ITS MY CUP OF TEA!! Det blev inget deeptalk som det brukar bli..men vi har för fasiken hela sommaren på oss.

mösskastning
jag säger då det, jag glömmer det aldrig!!


kram matte!


Studenten!!!!

Den bästa dagen i mitt liv!!! Det var lyckorus från 07.00 till 03.00!!!!!!!!!! Champangefrukosten, mentorsträffen, aulan, utspringet, flaket, mottagningen på löpet, middag hos emmy och fia, gubbskivan...allt var bäst!!
Världens bästa!!!!
Här har vi löparna som jag fick dela 3 år av mitt liv med. KÄRLEK TILL ER!!

Jag har så många minnen från i torsdags!! Vem kommer glömma Sara hemma hos Emmy och Fia, "Den satt fint" eller Emmy blandar, "vill någon ha en Emmy".

Jag och mitt plakat!!
Jag och mitt urtjusiga plakat!!

Nu är jag hemma i Askersud och om 1 ½ timme kommer stora tjocka släkten + massa kompisar hit på mottagning. Jag har gjort en tipspromenad på 10 frågor om mig, mamma har lagat massa god mat och syter yster har satt upp massa bilder på mig som liten. Jag får ta kort och lägga upp sen.

kram matte!

Onsdag - nakenlopp!

Hali och Halå!! Jag har inte sovit ok på flera dagar. Har lagt mig 1-2 den senaste veckan och bara slocknat för att sedan gått upp 07.00. Inatt befann jag och Frasse oss på sollentunavallen för att springa det på löpargymnasiet traditionsenliga nakenloppet. Det roliga var att när jag gick i mål som segrare och sträckte armarna i skyn upptäckte jag att våra kläder var borta. Lite senare hörde jag Olivers bil tuta...jävla tvåor. Så jag och Frasse fick ta vad vi hade, jag hittade en ica-kasse som jag stoppade mina ben i..wola en blöja! Sedan tog vi och cyklade hem genom edsbergsparken och visst blev det några varv runt rondellen.

Idag blir det nog en hektisk och spännande dag!! Vi har avslutningsmiddag på rudbeck, alla treor..trerätters!! Vi har lite hemlisar att fixa :D, Jag måste städa och packa ur mitt rum. Jag måste prova min kostym igen (Jag köpte nya kostymbyxor igår. De gamla tyckte jag kändes så stora, men vi får se). Jag har dubbelpass idag. + en massa annan planering..flak, middagen hemma hos emmy och fia. Ser stressigt ut men allt kommer vara himlarns skoj!

kram matte!  

ciao!!

Hade väldigt trelivgt igår!! LÄngtar till torsdag nue!!!!

En bild från världsungdomsspelen.

kram matte!


Måndag!

Sista veckan, sista dagen, sista lektionen i skolan!! Har snart filosofi..sedan har jag gått klart i skolan..det är HELT SJUUUUUUUUKT!!!!!!!! Tänk hur många lektioner man gått på i sitt liv och nu är det den sista..jag fattar inte. Det är väldigt blandade känslor men mest positiva. Jag tror inte jag förstår hur mkt jag kommer sakna löpet sedan.

Dagen började med idrott i två timmar..vi dansade tecno (som övning inför gubbskivan)..riktigt kul, mycket skratt!! Efter idrotten passade jag på att utnyttja håltimmen efter det till att springa. Kändes bra,  varmt!! blev väl 11-12km..hade ingen klocka men det kändes så.

Ikväll är det skiva..jag har blivit tilldelad åttiotalsklädsel..passande nog!

Jag kommer alltid älska denna vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


12 år i skolan är över!!!!!!!!!!

kram matte!

image294


RSS 2.0